Egyéb kategória

VV8: Tivy nem adta fel a játékot, de a kiválasztáson ő volt a főszereplő

Nyugi, most már tényleg nincs sok hátra. Megvolt a Való Világ powered by Big Brother hatodik kiválasztása, és azt se felejtsük el, hogy iskolahetet zártak a villalakók, amit egy igen színvonalas vizsgával koronáztak meg. 

vous - 2016.11.06.
VV8: Tivy nem adta fel a játékot, de a kiválasztáson ő volt a főszereplő

A Villa legeredményesebb tanulója Dávid lett, a legjobb sportteljesítményt Soma produkálta, a lányok közül pedig Gina kapta a legjobb bizit. Krisztián pedig éppen hogy átcsusszant a vizsgán. Róla egyébként az is kiderült, hogy nagyon durván féltékeny, de tényleg brutális módon. Szerinte Mici illetlen módon produkálta magát a földrajztanárnak.

való világ

Ti észrevettétek? Ezeket a VV8-szereplőket már mind láttuk a tévében

Ti nem vettétek még észre? A ValóVilág powered by Big Brother szereplői nem véletlenül lehetnek ismerősek. Összegyűjtöttem nektek, kik azok a VV8-szereplők, akiket már láttunk korábban.

A cikk folytatása ITT jön!

Tiv Tivy „internetsztár” végül SAJNOS nem adta fel a játékot, ahogy azt előre sejteni lehetett, bár megpróbált úgy csinálni, mint aki nagyon gondolkozik rajta. Miközben gondolkozott, arra jutott, hogy a Villában az egyetlen ember, aki hülyének nézni a többieket, nem más, mint Gina, és ő a lány stílusával már nem tud azonosulni. Volt ám ennél jobb is. Tivadar kijelentette, csak azzal a feltétellel marad a játékban, ha a többiek a kiválasztáson rá teszik a jelet, ezzel pedig párbajra küldik. Nem titkolt célja, hogy Ginát vigye párbajra. Ezt a kiválasztáson jól meg is fogalmazta:

Azért rakom Ginára a jelem, mert a hazugság az itt nem mérvadó!

Tivy terve egyébként bejött, ő lett a kiválasztott! Krisztiánon és Ginán kivül mindenki „barátságból” rakta a jelét a fiúra.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.