Egyéb kategória

Valóra vált álom: így szárítsátok meg a lakkotokat pillanatok alatt!

Ha sikerült kifesteni mind a két kezeteken szépen a körmöket, akkor az már fél siker. Aztán jöhet a hosszú várakozás, hogy tökéletesen megszáradjon és még véletlenül se maszatolódjon el... De mit szólnátok, ha azt mondanám, többé nem kell percekig várnotok, hogy megszáradjon a tökéletes manikűr? Figyelem, egy olyan trükköt hoztam, ami sokunk álmát váltja valóra.

vous - 2016.11.05.
Valóra vált álom: így szárítsátok meg a lakkotokat pillanatok alatt!

Mi, nők, állandó harcban állunk a körömlakkal. Az első probléma már a szín kiválasztásánál kezdődik nálam. Aztán jön az, hogy mivel balkezes vagyok, a jobb kezemet gyönyörűen ki tudom festeni, de fordítva borzalmas a végeredmény. Még ha 100 réteg lakkal festeném ki, akkor se lenne szép. A legnagyobb problémám viszont mégis az, hogy állandóan pörgök és nem tudok 10 percig nyugton maradni. Vagy 15 percig. Vagy amíg a lakk meg nem szárad.

De a Purewow oldalán egy zseniális videót találtam. Viszlát, várakozás, pöröghetek tovább!

Szóval, lányok, kezdjük az első lépéssel: próbáljuk meg mind a két kezünkön szépen kifesteni a körmeinket. Aztán várjunk 1-2 percet, hogy picit megszáradjon a lakk. Aztán jöhet egy kis jeges kihívás. Dugjuk a frissen manikűrözött körmeinket egy tál vízbe, ami jégkockákkal van megtöltve. A jeges érzéstől nemcsak mi kapunk sokkot, hanem a körömlakk is, így sokkal hamarabb  szilárdul meg. Mindezek után pedig folytatódhat tovább az élet a frissen manikűrözött körmeinkkel.

Objektum doboz

Próbáljátok ki ti is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!