Egyéb kategória

Megvannak a Victoria’s Secret divatbemutató fellépői

Nagyjából egy hónap, és ismét végigsétálnak a kifutón a Victoria's Secret modelljei, a divatbemutatóról pedig sosem hiányozhatnak a sztárfellépők. Végre kiderült, kiket láthatunk színpadon az angyalok mellett!

vous - 2016.11.02.
Megvannak a Victoria’s Secret divatbemutató fellépői

December 5., Párizs – a divat rajongóinak ez a dátum és helyszín lesz a legfontosabb jövő hónapban. Ahogy közeledünk a fashion show felé, egyre több infó derül ki: már elkészült az idei, 3 millió dolláros Fantasy Bra, és azt is tudjuk, melyik gyönyörű szupermodell fogja viselni. Most pedig a sztárfellépőkről is lerántották a leplet!

lady-gaga-james-corden

Öveket bekapcsolni! Lady Gaga elment egy körre James Cordennel

Lady Gaga maga jelentette be nemrég Twitter-oldalán, hogy ő a Carpool Karaoke című népszerű éneklős-humoros műsor következő utasa James Corden mellett. A rajongók, mint én már tűkön ülhetnek, hiszen kedden kerül adásba az új rész, de addig is itt egy kis előzetes, hogy kibírjuk estig!

A cikk folytatását itt találjátok!

Igazi visszatérőként állhat a színpadra Bruno Mars, négy év után ugyanis ismét ott lesz a divatbemutatón. A The Weeknd már tavaly is nagy bulit csapott, idén pedig az énekes srác barátnője, Bella Hadid is végigsétál a kifutón, úgyhogy biztosan lesz legalább egy közös pillanatuk. Új fellépőként pedig nem más érkezik a bemutatóra, mint Lady Gaga! A popsztárra elég izgalmas hetek várnak, hiszen nem elég, hogy legújabb albumával sorra koncertezik, de még a Super Bowlon is ő fog énekelni!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek