Egyéb kategória

Megvannak a Victoria’s Secret divatbemutató fellépői

Nagyjából egy hónap, és ismét végigsétálnak a kifutón a Victoria's Secret modelljei, a divatbemutatóról pedig sosem hiányozhatnak a sztárfellépők. Végre kiderült, kiket láthatunk színpadon az angyalok mellett!

vous - 2016.11.02.
Megvannak a Victoria’s Secret divatbemutató fellépői

December 5., Párizs – a divat rajongóinak ez a dátum és helyszín lesz a legfontosabb jövő hónapban. Ahogy közeledünk a fashion show felé, egyre több infó derül ki: már elkészült az idei, 3 millió dolláros Fantasy Bra, és azt is tudjuk, melyik gyönyörű szupermodell fogja viselni. Most pedig a sztárfellépőkről is lerántották a leplet!

lady-gaga-james-corden

Öveket bekapcsolni! Lady Gaga elment egy körre James Cordennel

Lady Gaga maga jelentette be nemrég Twitter-oldalán, hogy ő a Carpool Karaoke című népszerű éneklős-humoros műsor következő utasa James Corden mellett. A rajongók, mint én már tűkön ülhetnek, hiszen kedden kerül adásba az új rész, de addig is itt egy kis előzetes, hogy kibírjuk estig!

A cikk folytatását itt találjátok!

Igazi visszatérőként állhat a színpadra Bruno Mars, négy év után ugyanis ismét ott lesz a divatbemutatón. A The Weeknd már tavaly is nagy bulit csapott, idén pedig az énekes srác barátnője, Bella Hadid is végigsétál a kifutón, úgyhogy biztosan lesz legalább egy közös pillanatuk. Új fellépőként pedig nem más érkezik a bemutatóra, mint Lady Gaga! A popsztárra elég izgalmas hetek várnak, hiszen nem elég, hogy legújabb albumával sorra koncertezik, de még a Super Bowlon is ő fog énekelni!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.