Egyéb kategória

Öveket bekapcsolni! Lady Gaga elment egy körre James Cordennel

Lady Gaga maga jelentette be nemrég Twitter-oldalán, hogy ő a Carpool Karaoke című népszerű éneklős-humoros műsor következő utasa James Corden mellett. A rajongók, mint én már tűkön ülhetnek, hiszen kedden kerül adásba az új rész, de addig is itt egy kis előzetes, hogy kibírjuk estig!

vous - 2016.10.25.
Öveket bekapcsolni! Lady Gaga elment egy körre James Cordennel

Mióta Lady Gaga kiposztolta az Instagramra, hogy James Corden társaságában van, egyből tudtuk, hogy miről van szó: CARPOOL KARAOKE! 

Objektum doboz

Mint számtalanszor, most is egy albummegjelenés az apropó: Gaga ötödik, Joanne című lemeze október 21-én jött ki, ezért a meghívás – írja a Popsugar.

A popdíva egyébként elénekel majd párat a legnépszerűbb slágerei közül, például a „Bad Romance”-t, de felcsendül még Ludacristől a „Move B*tch Get Out Da Way” is. Ezen kívül pedig a Super Bowl döntőjéről fognak beszélgetni James Cordennel, hiszen a hatszoros Grammy-díjas előadó másodszorra lép színpadra az amerikaifutball-bajnokság döntőinek történetében, tavaly a himnuszt énekelte, idén övé a félidei koncert.

Objektum doboz

Na, de nem csigázlak titeket tovább, nézzük meg a teljes videót!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.