Egyéb kategória

Itt a tusvonalnyomda: egyetlen másodperc, és kész a tökéletes cicaszem

Valljuk be, a tökéletes tusvonal elkészítése gyakorlatilag lehetetlen. Hiába próbálkozunk vele percekig órákig a tükör előtt, valahogy sosem lesz egyforma a két szemünk. Most azonban minden megváltozhat: itt a tusvonalnyomda, amivel egyetlen másodperc alatt varázsolhattok magatoknak tökéletes cicaszemeket!

vous - 2016.10.22.
Itt a tusvonalnyomda: egyetlen másodperc, és kész a tökéletes cicaszem

Csajok, jó hírem van: mostantól nem kell annyit pepecselnetek a sminkelés egyik legnehezebb részével, a tusvonallal. Hamarosan ugyanis elérhető lesz egy olyan sminktermék, melynek segítségével a tökéletes tusvonal tényleg egy pillanat alatt felkerülhet a szemetekre.

pin up smink tusvonal

Nézzünk szembe a nők rémálmával! A smink, amihez elengedhetetlen a tökéletes tusvonal

Ha a sminkelést a matekhoz hasonlítanánk, a tusvonal meghúzása valószínűleg olyan lenne, mint a deriválás vagy egy másodfokú egyenlet kiszámítása. Ideje hát szembenézni a félelmeinkkel és megtanulni cicaszemet festeni! Tartsatok velünk, ugyanis a VOUS sminkese, Detti egy pin-up sminket készített.

A teljes cikket ide kattintva olvashatjáok.

A Vamp Stamp, vagyis a szemhéjtusnyomda két végén helyezkedik el egy kisebb és egy nagyobb ecset. Attól függően, hogy mekkora tusvonalat szeretnétek, csupán annyi a dolgotok, hogy az egyik végét a szemetekre illesszétek. Csak megfogjátok a cicaszemnyomdát, a szemetekre „nyomjátok” a tusvonalat, és már kész is vagytok. Az eredmény? TÖKÉLETES tusvonal!

Ámuljatok rajta ti is:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek