Egyéb kategória

Szívszorító: így reagált a sérült kutya, mikor találkozott megmentőjével

Mindig szívszorító látvány egy sérült kutyus, akivel csúnyán elbántak, miközben ő mindenkihez barátságosan közelít. Ebbe a helyzetbe került Chunkie is, akit egy tűzoltó mentett meg, az állat pedig a szörnyű körülmények ellenére sem feledkezett meg a férfiről.

vous - 2016.10.19.
Szívszorító: így reagált a sérült kutya, mikor találkozott megmentőjével

Elég egyetlen pillantást vetni Chunkie-ra, és egyértelművé válik, hogy a kutyát teljesen elhanyagolta egykori „gazdája”. Egy tűzoltó, Mike Thawley épp az utcán sétált, amikor észrevette őt a zuhogó esőben, kikötve az út szélére. A férfi egy percig sem gondolkodott a dolgon, azonnal odasietett, kiszabadította Chunkie-t, és elvitte az állatmenhelyre, hogy minél előbb orvoshoz kerülhessen.

francia bulldog kutya gazdi

A magyar kutatók bebizonyították: a kutyák értik, amit mondunk

Amikor a kutyátokhoz beszéltek, fogadjunk, hogy kicsit megváltoztatjátok a hangotokat, mintha cukiskodva gagyognátok egy kisgyerekhez. És meglehet, hogy a jövőben még többet fogtok kedveskedni a kutyusotoknak, mint eddig, ugyanis a kutatók ismételten meglepő tényekkel álltak elő. Bebizonyították, hogy a kutyák jóval többet értenek a mondanivalónkból, mint gondolnánk.

A cikk folytatását itt találjátok.

Ez már önmagában is önzetlen cselekedet volt, de Mike másnap sem feledkezett meg a kutyáról. Ellátogatott hozzá a menhelyre, a kisállat pedig azonnal felismerte megmentőjét, és hatalmas vidámságban tört ki. Nézzétek csak!

Objektum doboz

A videóból az is kiderül, hogy a tűzoltó már elkezdte rábeszélni a családját arra, hogy a kezelés után Chunkie hazatérhessen hozzájuk.

Nagyon szurkolunk a kiskutyának, hogy mielőbb boldog családra találjon!

Ajánlott cikkek