Egyéb kategória

Itt az ősz legédesebb hajszíne: a csokoládé ombre

Ha azt mondják, ősz, nekem három dolog ugrik be először: a színes falevelek, a kötött pulcsik és egy nagy pohár forró csoki. Azt viszont nem gondoltam, hogy az utóbbi mostantól a hajunkon is trendi lesz!

vous - 2016.10.18.
Itt az ősz legédesebb hajszíne: a csokoládé ombre

Beszámoltunk már nektek jó pár hajtrendről, ami idén ősszel nagyon trendi, mint például a rózsaarany ombre, a füstös ombre vagy a pumpkin spice latte hajszín. Most viszont kétségtelenül rábukkantunk az ősz legédesebb hajtrendjére, a forró csoki ombréra. Ezt azért imádjuk nagyon, mert egyrészt nagyon jól néz ki, másrészt a visszafogottabb lányok kedvence is lehet, ugyanis egyáltalán nem kirívó, de mégis mindenki felfigyel rá, mert egyszerűen olyan guszta. Szóval, ha fel szeretnétek dobni a barna hajatokat, ez lehet a tökéletes választás!

barna haj

10 kínszenvedés, amit csak a barna hajú lányok érthetnek

Barna hajú lányként biztosan nagyot sóhajtottatok már a cím láttán is, és összenéztetek a szintén barna hajú barátnőtökkel. Mert barna hajú nőnek lenni néha nem annyira királyság, persze erről nyilvánosan panaszkodni nem annyira szoktunk… De lássuk is, mire panaszkodhat egy barna hajú csaj!

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok el.

Íme a legtrendibb forró csoki ombrék:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.