Egyéb kategória

Itt az ősz legédesebb hajszíne: a csokoládé ombre

Ha azt mondják, ősz, nekem három dolog ugrik be először: a színes falevelek, a kötött pulcsik és egy nagy pohár forró csoki. Azt viszont nem gondoltam, hogy az utóbbi mostantól a hajunkon is trendi lesz!

vous - 2016.10.18.
Itt az ősz legédesebb hajszíne: a csokoládé ombre

Beszámoltunk már nektek jó pár hajtrendről, ami idén ősszel nagyon trendi, mint például a rózsaarany ombre, a füstös ombre vagy a pumpkin spice latte hajszín. Most viszont kétségtelenül rábukkantunk az ősz legédesebb hajtrendjére, a forró csoki ombréra. Ezt azért imádjuk nagyon, mert egyrészt nagyon jól néz ki, másrészt a visszafogottabb lányok kedvence is lehet, ugyanis egyáltalán nem kirívó, de mégis mindenki felfigyel rá, mert egyszerűen olyan guszta. Szóval, ha fel szeretnétek dobni a barna hajatokat, ez lehet a tökéletes választás!

barna haj

10 kínszenvedés, amit csak a barna hajú lányok érthetnek

Barna hajú lányként biztosan nagyot sóhajtottatok már a cím láttán is, és összenéztetek a szintén barna hajú barátnőtökkel. Mert barna hajú nőnek lenni néha nem annyira királyság, persze erről nyilvánosan panaszkodni nem annyira szoktunk… De lássuk is, mire panaszkodhat egy barna hajú csaj!

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok el.

Íme a legtrendibb forró csoki ombrék:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek