Egyéb kategória

Lionel Messi nem jóképű, de van egy kutyája

Persze, ízlések és pofonok, de szerintem Lionel Messi nem tartozik a leghelyesebb focisták köze, viszont van egy édes kutyusa.

vous - 2016.10.13.
Lionel Messi nem jóképű, de van egy kutyája

Azt már tudjuk, hogy a cicák mennyire jól működnek a pasikkal, de ne aggódjatok, a kutyusok is sokat dobnak az amúgy átlagos srácokon. Itt van például Lionel Messi, aki, kövezzetek meg, de szerintem nem annyira szívdöglesztően helyes focista, viszont van egy tündéri kutyusa, Señor Hulk. A kutyust Messi barátnője, Antonella ajándékozta a focistának.

kutya

VOUS-teszt: Milyen blöki illik hozzád? – Életmódod elárulja

Ha első lépésként megszületett az elhatározás: négylábú kedvencet fogadtok az otthonotokba, nem árt azt sem kisakkozni, milyen igényű, természetű, méretű legyen a blöki, hogy gyümölcsöző legyen a társulás. Teszteljétek le, ki lehet álmaitok ebe a habitusotok és életstílusotok alapján.

Korábbi cikkünket keressétek ITT!

Ha eddig kevésbé kedveltétek Messit, Señor Hulk tuti megkedvelteti veletek. Lájkot érő képek következnek.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.