Egyéb kategória

5 dekortipp, hogy már első látásra elvarázsoljon mindenkit a lakásotok

Ugye milyen jó érzés az, ha az első perctől fogva úgy érzitek magatokat egy idegen lakásban, mintha otthon lennétek? Tudjátok, mikor valahogy a lakás minden egyes darabkája otthonosságot és biztonságot sugall. De ez mégis hogy lehet? Most eláruljuk!

vous - 2016.10.11.
5 dekortipp, hogy már első látásra elvarázsoljon mindenkit a lakásotok

Nincs annál jobb érzés, mint mikor egy lakás melegséget és biztonságot áraszt. Ha azt gondoljátok, hogy ezt csak úgy érhetitek el, ha méregdrága bútorokat és kiegészítőket vásároltok, akkor tévedtek, ugyanis ahhoz, hogy a lakásotok szuperbarátságos legyen, csak néhány kiegészítőre lesz szükségetek. Ha ezeket beszerzitek, minden barátotok úgy fogja érezni magát nálatok, mintha otthon lenne!

1. Illatos gyertyák

Kevesebb hangulatos dekoráció van a gyertyáknál. Szuperül néznek ki, isteni illattal töltik meg a lakást, ráadásul nem is drágák! 

Objektum doboz

2. Friss virágok

A legjobb mód, hogy egy kis természetet csempésszetek a szobába, ha egy vázába friss virágcsokrot tesztek. Ez nemcsak gyönyörűvé varázsolja, de illatossá is teszi a lakást.

3. Pokrócok és párnák 

Ősszel már hűvös van, ezért nyugodtan hagyjatok elöl pár pihe-puha pokrócot és párnát! Ezek már önmagukban is melegséget sugároznak, de ha esetleg egy beszélgetés az éjszakába nyúlik, akkor akár magatokra is teríthetitek a pokrócokat, és bekucózhattok a fotelbe vagy a kanapéra a párnák közé. 

Objektum doboz

4. Írjátok ki a wifikódot!

Ha kiírjátok a wifikódot egy jól látható helyre, például egy táblára a falra vagy egy papírkára az asztalon, akkor a vendégek máris otthon fogják magukat érezni. Ez nektek semmibe nem kerül, ők pedig nagyon hálásak lesznek nektek érte.

5. Falatkák az asztalon

Hogy a kósza vendégek is rögtön otthon érezzék magukat nálatok, mindig legyen egy kis tálka nasi az asztalon. Ez lehet sós mogyoró, ropi, de akár egy tál szőlő is, így ha váratlanul beállít hozzátok valaki, akkor is meg tudjátok kínálni valamivel! 

Ajánlott cikkek