Egyéb kategória

Szívszorító videót posztolt betegségéről a Bűbájos boszorkák sztárja

Shannen Doherty, tinikorunk kedvenc sorozatának sztárja még nyáron jelentette be, hogy mellrákja kiújult. Azóta minden erejét bevetve harcol a betegség ellen, amit egy szívszaggató videóban közölt a rajongókkal.

vous - 2016.10.06.
Szívszorító videót posztolt betegségéről a Bűbájos boszorkák sztárja

A színésznő hatalmas lépésre szánta el magát, amikor nyáron nemcsak megosztotta az emberekkel betegségét, de egyúttal teljesen kopaszra borotválta haját megelőzésképp. Azóta kemoterápiára jár, hogy minél előbb egészséges legyen, a rajongókat pedig ezzel a szívszorító videóval igyekezett megnyugtatni állapotáról.

A videón is látszik, hogy Shannent eléggé megviselték az elmúlt hónapok, a tekintetén pedig a kimerültség tükröződik vissza. De még a fájdalmas injekciók és terápia ellenére is igyekszik mosolyogni, és mindenkit biztosítani arról, hogy a legjobb kezekben van.

Objektum doboz

A színésznő nemrég egyébként elárulta az ET magazinnak, hogy a halálos mellrák ellenére is úgy érzi, meg van áldva, hiszen azóta sokkal inkább képes önmagát adni.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.