Intim

Hoppá! A középkori boszorkányok háziállatként tartották a férfiak péniszét

Egy 15. századi beszámoló olyasmit állít a boszorkányokról, amitől még a mi fülünk is kettéáll: eszerint a boszik ugyanis nemcsak eltüntetni tudták a férfi nemi szerveket, ha megharagudtak a viselőikre, hanem néhányan háziállatként tartották őket az otthonukban! 

vous - 2016.10.01.
Hoppá! A középkori boszorkányok háziállatként tartották a férfiak péniszét

A férfiak időtlen idők óta ösztönösen rettegnek a kasztrálás gondolatától. Lehet, hogy ehhez a boszorkányok is hozzátették a magukét, ugyanis egy 15. századi beszámoló szerint ezek a varázserővel rendelkező nők képesek voltak eltüntetni a férfiak nemi szervét, sőt, néhányan haza is vitték őket, hogy aztán háziállatként gondozzák otthonukban. El tudjátok képzelni? Mi sem! De nézzük csak meg az ügyet közelebbről.

Egy bizonyos Heinrich Kramer nevéhez fűződő Malleus Maleficarum című irat számol be erről a furcsa mítoszról, amit a történészek bizony nem tartanak a leghitelesebb forrásnak: túlságosan groteszk és misztikus szövegek találhatóak benne, arról nem is beszélve, hogy a boszorkányok tettei rendszerint erősen szexuális töltetűek.

Objektum doboz

Persze ez nem újdonság, hiszen a középkorban élt boszorkányok köztudottan rengeteg fortélyt ismertek, amik árthattak a férfiak legbecsesebb testrészének, csak a fent említett iratban három olyan leírás is található, amelyben egy boszorkány eltüntette egy férfi nemi szervét, méghozzá nem úgy, hogy leválasztotta a testről, hanem egyszerűen csak láthatatlanná tette.

Objektum doboz

A harmadik leírás azonban fontosabb az előző kettőnél, ugyanis a szerző itt említ először olyan boszorkányokat, akik hazavitték és bagolyketrecekbe zárva tartották a gonosz férfiak péniszeit, általában egyszerre 20–30 darabot is. A könyv szerint a megalázott férfiak naphosszat könyörögtek a bosziknak, hogy adják vissza férfiasságukat, ők pedig veszélyesebbnél veszélyesebb feltételekhez kötötték ezt. Aki viszont teljesítette őket, még jól is járhatott vele, ugyanis utána olyan péniszt választhatott a ládából, amilyet akart.

Na, csajok, mit szóltok ehhez az extrém boszorkánymítoszhoz?   

Ajánlott cikkek