Világ

Nagyon vicces iskolai igazolást írt lustálkodni akaró lányának az anya

Emlékeztek még azokra a reggelekre, amikor úgy keltetek fel, hogy nem akartok iskolába menni? Nos, ha szerencsétek volt, akkor anyukátok vagy apukátok megkegyelmezett és írt nektek igazolást, de Cara nem járt jól az igen tréfás kedvében lévő anyukájával.

vous - 2016.09.28.
Nagyon vicces iskolai igazolást írt lustálkodni akaró lányának az anya

Ő ugyanis arra kérte az anyukáját, hogy írjon egy igazolást, hátha megússza a reggeli késést, amiben persze az is szerepet játszott, hogy Cara bal lábbal kelt, és felborította a szokásos menetrendet. Anyukája, Nicole firkantott neki egy levelet, mondván, rajta aztán ne múljon, az eredmény pedig egy olyan igazolás lett, amin azóta kacagva sír az internet népe.

Cara, a lányom ma reggel azért késett, mert tinédzser-undoritisszel kelt. Ez a betegség minden serdülőt elkap időnként, és nincs ismert gyógymód. A tünetek változatosak, Carán úgy mutatkozott meg, hogy képtelen volt felkelni az ágyból reggel

Objektum doboz

A sztorihoz hozzátartozik, hogy Cara igen nehéz eset volt aznap reggel, figyelmen kívül hagyta az anyját a kocsiban, duzzogott és zenét hallgatott. Nicole türelme elfogyott, a lánya telefonját kidobta a kocsi ablakán, persze, később visszaszerezte. Hozzátette, hogy ettől függetlenül a lánya jó gyerek, rossz reggele pedig mindenkinek van.

Mindenesetre az tuti, hogy ezek után egy ideig nem lesz problémája a korán keléssel Carának.

Ajánlott cikkek