Egyéb kategória

Kipróbáltuk az iPhone 7-et: ezeket kell tudnotok róla!

Annyit írtunk már nektek róla, megannyi pletyka és találgatások után végre mi is kipróbáltuk az iPhone klán legfiatalabb tagját, a hetest!

vous - 2016.09.27.
Kipróbáltuk az iPhone 7-et: ezeket kell tudnotok róla!

Hétfő délután végre testközelbe kerültem az iPhone 7-tel, ami ugye annyira okos már, hogy azt is jelzi, ha stresszel. A régi telefonommal már nem igazán jöttünk ki jól, nagyon vigyáztam rá, a széltől is óvtam, de már nem volt olyan gyors, mint amilyen én. Ezért újítottam. Most ne számítsatok nagyon hozzáértő véleményre, ezt előttem már sokan megírták, én pusztán azt hoztam el nektek, milyen első kipróbálás után az új csodatelefon.

Nem kertelek, elég jó. Fénysebességgel száguldozom az appok között, a Facebook-posztolásban nincs ellenfelem és a színei is nagyon szépek. De hogy  egy kicsit belemenjek a tech-részbe számomra az a legfeltűnőbb, hogy nem merül le olyan hamar. Hétfő délután óta folyamatosan nyomogatom (gondolhatjátok), fotózgatok, zenét hallgatok és még mindig 45% százaléknál járok. 

Forrás:
Hámori Zsófia

Aprópó, fotózás!

A 12 megapixeles hátoldali kamera tényleg 12 megapixel, bámulatosan szép fotókat készít, és ha „zoomoltok”, akkor sem lesz szemcsés. A 7 megapixeles előlapi kamerával pedig szuper szelfik készülhetnek. Csak győzzem betartani a szelfizés összes szabályát

Főgomb

Ami még egy nap után szembetűnő az a főgomb, ami nem is annyira gomb. Nem domborodik ki az előlapból, csak hozzá kell érni, már nincs szükség nyomgatásra se. Huh, azért remélem, nem híznak el az ujjaim a sok lazsálástól…

És ti, lányok, kipróbáltátok már? Ha igen, írjátok meg nekünk a tapasztalataitokat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.