Egyéb kategória

Apró trükk a boldogságért: szabaduljatok meg a fésűtökbe ragadó hajszálaktól!

Nem tudom, ti vagytok vele, de én nem ismerek olyan lányt, aki ne fésülködne naponta legalább egyszer. A dolog eddig rendben is van, ám ez azzal jár, hogy hetente szedhetjük ki marok számra a fésűnkből a hajcsomókat, tisztítani pedig egy kész rémálom. Legalábbis mostanáig az volt, ugyanis egy apró trükk segítségével soha többet nem kell hajcsomókat markolásznotok! 

vous - 2016.09.24.
Apró trükk a boldogságért: szabaduljatok meg a fésűtökbe ragadó hajszálaktól!

Habár soha nem néztem utána, de majdnem biztos vagyok benne, hogy a hajszálfóbia létező jelenség: egyetlen másodperc alatt rosszul tudok lenni, ha hajba lépek, ha hajszálat találok az ételemben, vagy érzem, hogy a ruha és a bőröm között csiklandoz. Éppen ezért kifejezetten komoly erőfeszítésembe telik hajcsomókat kihalászni a lefolyóból és a fésűmből egyaránt – és nyugtassatok meg, hogy ti is így vagytok ezzel. Ha igen, akkor viszont jó hírrel szolgálhatok nektek, ugyanis egy vlogger apró trükkjét alkalmazva soha többet nem kell megtisztítanunk a fésünket a hajunktól! Mutatom is, mit kell tennetek:

  1. Fogjatok egy arctisztító kendőt, nyújtsátok ki, és nyomkodjátok bele a hajkefétekbe, ameddig a kis tüskék át nem lyukasztják a kendőt.
  2. Fésüljétek meg a hajatokat jó alaposan!
  3. Amikor készen vagytok, egyszerűen csak távolítsátok el a kendőt – és vele együtt az összes kihullott hajszálat!
  4. Járjatok örömtáncot!

Ha esetleg nem lettem volna elég világos, íme a videó, ami alapjaiban változtatja meg a szépségápolási rutinunkat: 

Objektum doboz

Fésülködésre fel!    

Ajánlott cikkek