Egyéb kategória

Kiverte a biztosítékot az anya, aki unikornis-hajat készített a lányának

Szivárványhaj, füstös ombre, rozéarany ombre – ez csak néhány azok közül a hajtrendek közül, amikért megőrülnek a divatos lányok. Manpság gyakorlatilag nincsenek korlátok, szinte minden egyes nap felbukkan egy új trend, ami persze rögtön követőkre talál. De mi van a kislányok frizurájával? Ők is „bevadulhatnak”? Egy anyuka szerint igen.

vous - 2016.09.22.
Kiverte a biztosítékot az anya, aki unikornis-hajat készített a lányának

Egy floridai anya, Mary Thomaston – aki nem mellesleg fodrász – úgy döntött, 6 éves kislányának, Lyrának egy mesébeillő, kékeszöld unikornis-frizurát készít – írja a Hello Giggles. De itt még nem állt meg, a kislány haját oldalt felnyírta és egy rózsaszín-lila-sárga napocskát festett bele.

Az anya, akinek egyébként szintén szivárványszínben pompáznak a fürtjei azt mondta, hogy a kislánya már évek óta szeretne színes, borotvált frizurát, végül pedig beadta a derekát, mikor megbizonyosodott arról, hogy engednék az iskolában.

Objektum doboz

Azt mondtam neki, ha az iskola engedélyt ad rá, akkor megcsinálom, és megengedték. A haja alapból nagyon világos volt, így csak ideiglenes színezőt kellett rá tennem. Megpróbáltam lebeszélni a borotválásról, mert azt hittem, meg fogja bánni, de tévedtem. Annyira izgatott volt!

Objektum doboz

Az emberek a közösségi média oldalain azonban ezt nem nézték olyan jó szemmel, sokan megkérdőjelezték, hogy mennyire biztonságos befesteni egy kislány haját, úgy gondolták, a színes, festett haj csak felnőtteknek való.  És hogy mit mond erre Mary?

Objektum doboz

Azt, hogy ha egy felnőtt festi ilyen őrült színűre a haját, akkor az emberek azt mondják rá, hogy gyerekes. 

Én azt mondom, miért nem hagyjuk, hogy szórakozzanak, mikor még fiatalok? Ki tudja, mit fognak majd dolgozni, de sok munkahelyen nem engedik meg a természetellenes hajszínt. Ha belegondoltok, valójában ez a tökéletes idő arra, hogy kísérletezzenek a színekkel!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek