Egyéb kategória

Nyerő Páros: megvan, melyik két sztárpár jutott a döntőbe!

Elérkeztünk a Nyerő Páros fináléjához! A mai adásban Szabó Zsófitól és Zsoltitól búcsúztunk, így kiderült az is, melyik két sztárpár sorsáról dönthetnek majd a nézők. A döntőbe jutott két pár: Peller Anna és Miki, valamint Valkó Eszter és Péter. Gratulálunk nekik!

vous - 2016.09.22.
Nyerő Páros: megvan, melyik két sztárpár jutott a döntőbe!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de mi egyszerűen imádjuk ezt a műsort, és persze a párokat is, hiszen rengeteget tanulhatunk tőlük a kitartásról, konfliktuskezelésről és kapcsolatokról. Így valahányszor kiesik valaki, egy kicsit mindig szomorkodunk. A mai adásban Szabó Zsófi és Zsolti búcsúztak a játéktól, így pedig kiderült az is, hogy Anna és Miki mellett Eszter és Péter jutottak a döntőbe. 

Objektum doboz

Gratulálunk nekik!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!