Egyéb kategória

Lady Gaga visszatért: új dala őrjítően ütős

A várakozásnak vége: Lady Gaga visszatért, és ugyanolyan vad és mesés, mint valaha. Senki nem kérte, hogy ezt írjam, de szuper lett az új dala.

vous - 2016.09.22.
Lady Gaga visszatért: új dala őrjítően ütős

Kedd este debütált Lady Gaga visszatérő száma, a Perfect Illusion. A dal az énekesnő októberben megjelenő új albumának – Joanne – az előfutára.  Első hallgatásra: hm… elmegy. Majd 10 perccel később azt vettem észre, hogy az új dalt dúdolom. 

lady gaga

17 alkalom, amikor Lady Gaga úgy nézett ki, mint egy Pokémon

Az évek során már rengeteg szó esett Lady Gaga fantasztikus ruhakölteményeiről. Többször is nyilvánosan hangoztatta, mennyire hálás a mögötte álló kreatív csapatnak. Az idei Super Bowlon azonban megerősítette bennünk a gyanút – Gaga egy olyan forrásból szerez inspirációt, amire egyikünk sem gondolna. Ez pedig nem más, mint a Pokémon!

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

A szám pont olyan, ami elvárható Gagától. A kisvideóban Lady Gaga a sivatag közepén táncolja és énekli ki magából a fájdalmát, annyira ütősen, hogy szinte kedvetek támad nektek is táncra perdülni és ordítani. De ne tegyétek, hiszen ez az egész csak egy illúzió!

Nem húzom tovább az időt, nézzétek meg a klipet! Végtelenített verziót beállítani ér!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon