Egyéb kategória

Lady Gaga visszatért: új dala őrjítően ütős

A várakozásnak vége: Lady Gaga visszatért, és ugyanolyan vad és mesés, mint valaha. Senki nem kérte, hogy ezt írjam, de szuper lett az új dala.

vous - 2016.09.22.
Lady Gaga visszatért: új dala őrjítően ütős

Kedd este debütált Lady Gaga visszatérő száma, a Perfect Illusion. A dal az énekesnő októberben megjelenő új albumának – Joanne – az előfutára.  Első hallgatásra: hm… elmegy. Majd 10 perccel később azt vettem észre, hogy az új dalt dúdolom. 

lady gaga

17 alkalom, amikor Lady Gaga úgy nézett ki, mint egy Pokémon

Az évek során már rengeteg szó esett Lady Gaga fantasztikus ruhakölteményeiről. Többször is nyilvánosan hangoztatta, mennyire hálás a mögötte álló kreatív csapatnak. Az idei Super Bowlon azonban megerősítette bennünk a gyanút – Gaga egy olyan forrásból szerez inspirációt, amire egyikünk sem gondolna. Ez pedig nem más, mint a Pokémon!

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

A szám pont olyan, ami elvárható Gagától. A kisvideóban Lady Gaga a sivatag közepén táncolja és énekli ki magából a fájdalmát, annyira ütősen, hogy szinte kedvetek támad nektek is táncra perdülni és ordítani. De ne tegyétek, hiszen ez az egész csak egy illúzió!

Nem húzom tovább az időt, nézzétek meg a klipet! Végtelenített verziót beállítani ér!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.