Egyéb kategória

Wow! Ennyit változott az iPhone a kezdetek óta

Most, hogy már az iPhone 7 is kijött, szinte nem is emlékszünk arra, milyen volt a legelső iPhone. Egy videóban azonban összegyűjtötték az ÖSSZES eddigi iPhone-t, amiket össze is hasonlítanak. ELKÉPESZTŐ!

vous - 2016.09.22.
Wow! Ennyit változott az iPhone a kezdetek óta

Kijött egy videó, amiben az összes eddig megjelent iPhone sebességét hasonlítja össze. Az első modell 2007-ben jött ki, azóta pedig 14 különböző iPhone-t dobtak piacra: 2G, 3G, 3Gs, 4, 4S, 5, 5C, 5S, 6, 6S, 6S Plus, SE, 7 és 7 Plus.

Gondolom, ti is azt feltételezitek, hogy minél újabb az iPhone, annál gyorsabb a sebessége. Hát NEM! A videóból ugyanis kiderül, hogy a régebbi modellek jobban teljesítenek, mint néhány új verzió. Például tuti, hogy nem találnátok ki, hányadik lett a sebességteszten az iPhone 7 Plus!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.