Egyéb kategória

Túlgondoltok mindent? Akkor ezek a helyzetek tuti ismerősek lesznek!

Kirakott az exetek egy idézetet a Facebook-falára. Elolvassátok, és nekiálltok lamentálni: vajon nektek szól? Azt akarja üzenni, hogy megbánta? Most burkoltan bevallotta, hogy végig rossz volt veletek? MI VAN? Ha ti is így gondolkodtok egy sima poszt láttán, akkor esélyes, hogy azon emberek közé tartoztok, akik mindent túlgondolnak.

vous - 2016.09.17.
Túlgondoltok mindent? Akkor ezek a helyzetek tuti ismerősek lesznek!

A túlgondolás olyan, mint egy megállíthatatlanul burjánzó sejt: elkezd osztódni, és egyszerűen nem tudtok leállni. Habár van emögött valahol egy adag önbizalomhiány is, a túlkombinálós emberek is szeretni valóak! Íme pár rettenet, amivel napi szinten komolyan küzdenek. Ti magatokra ismertek?

Tegyetek szmájlit, vagy ne?

Írjak üzenetet, vagy ne? Hogyan köszönjek? A helló jobb, vagy a szia? Bármennyire piti dolgok ezek, egy túlgondolós embernek maga a pokol. Meghozni egy ilyen egyszerű döntést olyan érzés, mintha épp egy bombát próbálnátok hatástalanítani. Őrület!

Szeret vagy nem szeret?

Párkapcsolatban élni egy túlgondolós csajnak/pasinak állandó készenlétet jelent. Sose hisztek el nyugodtan egy őszinte szeretleket, és annak se hisztek, ha a párotok azt mondja, hogy örökké veletek akar lenni. Mi van, ha egyszer elfelejtitek a zoknit a szennyesbe rakni, vagy nem mosogattok el? Akkor is tartani fogja magát az örökkéhez?!

Forrás:
istock.com

Másképp kellett volna!

Mondtok valamit a főnökötöknek, vagy épp a srácnak, aki tetszik, és ők jót nevetnek rajta, mert tetszik nekik a humorotok. Ám ti valamiért ezt nem fogadjátok el, és gyötrődni kezdtek, hogy nem kellett volna kiejteni a szátokon ilyesmit, mert biztos azt hiszik, hogy dilisek vagytok. Mi van, ha ez örökre megpecsételi az életeteket?!

Dicséret vagy nem dicséret?

A pasi a kávézóban megdicsérte a hajatokat, aminek először örültök, aztán elkezdtek agyalni. Vajon komolyan gondolta? Vagy csak cinikus volt? Valamiért fura a hajatok? Volt benne korpa? Jesszus, ha igen, hogyan tüntessem el gyorsan? Biztos, hogy nem azt mondta, hogy full ronda???

Tuti van valami mögöttes gondolat!

Mindegy, hogy egy Facebook-idézetről vagy egy megosztott zenéről van szó, esetleg kicsit furán néz rátok valaki a villamoson, egyből beindul nálatok a teóriagyár. Az, hogy azért osztotta meg az exed a zenét vagy az idézetet, mert egyszerűen tetszett neki, vagy azért néztek rátok, mert szépen néztek ki, nem opció. Biztos, hogy valami fura rajtatok, esetleg ki akar rabolni az illető a villamoson, az exetek meg minden mozzanatával titeket céloz meg. És aztán ezek között a gondolatok között gyötrődtök sokáig. Feleslegesen sokáig…

Ajánlott cikkek