Egyéb kategória

„Ordítva röhögött, mint egy delfin” – Elképesztő szakítóokok, amiket nem fogtok elhinni

Néha elég egy apróság ahhoz, hogy egy pár szakítson. De olyan elképesztő dolgokon is össze lehet veszni, amikre mások csak legyintenek. Mindenesetre mi alig hittünk a fülünknek, amikor ezeket a szakítóokokat meghallottuk. A fogkrémes tubus ehhez képest semmi.

vous - 2016.09.16.
„Ordítva röhögött, mint egy delfin” – Elképesztő szakítóokok, amiket nem fogtok elhinni

Hiába nagy a szerelem a kapcsolat elején, előbb-utóbb úgyis kiderül, hogy a párunk hogy képzeli el a jövőnket. A Huffington Postnak néhányan olyan szakítóokokat meséltek, amiket el sem hiszünk. Pedig igaz! 

A fociőrült

„Ahogy kijött a FIFA, megfeledkeztem a barátnőmről, pedig csak nemrég jöttünk össze.”  – Komolyan el lehet feledkezni egy játék miatt a barátnőről?!

A hangos nevető

„Rengetegszer mondott vicceket a barátnőm, amik bár poénosak voltak, mégis az volt a nevetséges, hogy mindenen nevetett. Nem kacagott, hanem ORDÍTVA RÖHÖGÖTT, mint egy delfin.”  – Biztosak vagyunk benne, hogy a pasi is nevetett. Csak nem a vicceken.

Objektum doboz

A megszállott rajongó

„Nem szerette Beyoncét.”  – IGEN! A legjogosabb indok a szakításra.

Objektum doboz

A bámuló

„Szex közben nagyon belebámult a szemembe. Állandóan. Furán.”  – Te jó ég! Menekülj!

A lusta tanuló

„Közeledett a karácsony, nem akartam neki ajándékot venni. 13 éves voltam.”  – Az egyszerűbb utat választotta.

Objektum doboz

A helyesíró

„Nagyon kedves volt, de amikor Facebookon beszélgettünk, minden más lett. Nem tudott semmit helyesen írni, a nyelvtan nem számított neki. Egészen addig rosszul éreztem magam, amíg azt nem mondta, hogy k***a.”  – Reméljük, már a kezébe vett egy nyelvtankönyvet.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.