Egyéb kategória

A sötét ötven árnyalata szexibb lesz, mint gondoltátok volna!

Oké, most már hivatalos: ismét beindult A szürke ötven árnyalata-láz, és egészen Valentin-napig biztosan nem is lesz megállás! Elkészült ugyanis a film második részének előzetese, ami máris azt sugallja, hogy sokkal sötétebb és érzékibb lesz, mint a sorozat első darabja.

vous - 2016.09.14.
A sötét ötven árnyalata szexibb lesz, mint gondoltátok volna!

Még az is ismeri A szürke ötven árnyalata történetét, aki nem látta a filmet, tavaly ugyanis megszállták a mozikat a rajongók, és szinte mindenhonnan Christian Grey sztorijáról lehetett hallani. Ezek után valószínűleg titeket sem lep meg, hogy a legújabb előzetes tarolt az interneten, és ismét reflektorfénybe kerültek a szereplők. Hogy mire is számíthattok a második részben? Egy biztos: forró szexjelenetekből és erotikus vibrálásból nem lesz hiány! Ez pedig tökéletesen megelőlegezi például az a rész, amikor a két főszereplő egymásnak esik a gőzölgő zuhany alatt. (Apropó, gondolkoztatok már azon, miért imádjuk annyira a reggeli szexet?)

Objektum doboz

Talán emlékeztek, hogy a film utolsó jeleneteiben Christian és Ana csúnyán összevesztek, amit rögtön követett is a szakítás. Nagyjából innen veszi fel a fonalat a második rész; a lány megpróbál továbblépni a viharos kapcsolatból, és figyelemelterelésképp állást vállal egy cégnél. Csakhogy a dolog nem olyan egyszerű, a kiadó vezetője ugyanis azonnal kiszemeli magának Anát, amit persze Christian sem nézhet tétlenül. A visszahódítási kísérlet látszólag jól halad, hol romantikus, hol elképesztően szexi események váltják egymást… Egészen addig, míg fel nem bukkan egy-két személy a milliárdos múltjából, akik mindent összezavarnak.

Jó hír azoknak, akik a valódi könyvváltozatot szeretnék filmvásznon látni: a forgatókönyvet E. L. James és férje írta meg, így biztosan nagy lesz a hasonlóság.

Ti mennyire várjátok már A sötét ötven árnyalatát?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!