Egyéb kategória

Vintage sminkvideó Elizabeth Taylortól – Sminkeljetek úgy, mint egy legenda!

Elizabeth Taylor neve gyakorlatilag egyet jelent a nőiességgel, a kifinomultsággal és az eleganciával. A színésznőt fénykorában a média a világ legszebb nőjeként tartotta számon. Azt ugyan nem tudjuk, miben rejlik a titka, ám most nyerhetünk egy kis bepillantást abba, hogyan készítette el emlékezetes sminkjét. Tanuljatok tőle!

vous - 2016.09.09.
Vintage sminkvideó Elizabeth Taylortól – Sminkeljetek úgy, mint egy legenda!

Az interneten olyan sok sminkvideó kering, hogy gyakorlatilag már mindent megtalálunk, amire rákeresünk. Sőt többet is, mint szeretnénk. Gondoljatok csak a „100 réteg kihívásokra” vagy a kontúrozós videókra. Azonban most rábukkantunk egy olyan vintage sminkvideóra, amit minden lánynak látnia kell: Elizabeth Taylortól leshetjük el, hogyan készítsünk magunknak drámai füstös szemeket. És képzeljétek, nem használt se szemhéjtust, se szemceruzát, mindössze egyetlen ecsettel készítette el a cicaszemeket, úgyhogy biztosan nektek is menni fog!

Ja, és még egy dolog: a végén ne felejtkezzetek el a napszemüvegről! 😉

elizabeth taylor

„A hírnevem mindig is röhejes volt” – Elizabeth Taylor, az első valódi celeb eltitkolt magánélete

Oscar-díjas filmcsillag, gyémántfüggő díva, sorozatházasodó botrányhős, az első valódi celeb – ilyen volt Elizabeth Taylor, ahogyan a közönség látta. Egyik életrajzírója szerint ugyanakkor a színésznő az Elizabeth Taylor-szerepet játszotta a legjobban. 

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok el!

És íme a sminkvideó:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek