Egyéb kategória

Vintage sminkvideó Elizabeth Taylortól – Sminkeljetek úgy, mint egy legenda!

Elizabeth Taylor neve gyakorlatilag egyet jelent a nőiességgel, a kifinomultsággal és az eleganciával. A színésznőt fénykorában a média a világ legszebb nőjeként tartotta számon. Azt ugyan nem tudjuk, miben rejlik a titka, ám most nyerhetünk egy kis bepillantást abba, hogyan készítette el emlékezetes sminkjét. Tanuljatok tőle!

vous - 2016.09.09.
Vintage sminkvideó Elizabeth Taylortól – Sminkeljetek úgy, mint egy legenda!

Az interneten olyan sok sminkvideó kering, hogy gyakorlatilag már mindent megtalálunk, amire rákeresünk. Sőt többet is, mint szeretnénk. Gondoljatok csak a „100 réteg kihívásokra” vagy a kontúrozós videókra. Azonban most rábukkantunk egy olyan vintage sminkvideóra, amit minden lánynak látnia kell: Elizabeth Taylortól leshetjük el, hogyan készítsünk magunknak drámai füstös szemeket. És képzeljétek, nem használt se szemhéjtust, se szemceruzát, mindössze egyetlen ecsettel készítette el a cicaszemeket, úgyhogy biztosan nektek is menni fog!

Ja, és még egy dolog: a végén ne felejtkezzetek el a napszemüvegről! 😉

elizabeth taylor

„A hírnevem mindig is röhejes volt” – Elizabeth Taylor, az első valódi celeb eltitkolt magánélete

Oscar-díjas filmcsillag, gyémántfüggő díva, sorozatházasodó botrányhős, az első valódi celeb – ilyen volt Elizabeth Taylor, ahogyan a közönség látta. Egyik életrajzírója szerint ugyanakkor a színésznő az Elizabeth Taylor-szerepet játszotta a legjobban. 

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok el!

És íme a sminkvideó:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.