Egyéb kategória

Vége a szerelemnek: Tom Hiddleston és Taylor Swift szakított

Vége a nagy szerelemnek. Tom Hiddleston és Taylor Swift három hónap után szakított. Hüp.

vous - 2016.09.07.
Vége a szerelemnek: Tom Hiddleston és Taylor Swift szakított

Calvin Harris vigyoroghat a bajsza alatt, bár lehet, annyira bolodg új barátnőjével, hogy nem foglalkozik az exével. Mi viszont igen, hiszen úgy tűnik, a celebvilág legfrissebb álompárja máris szakított. Taylor Swift és Tom Hiddleston kapcsolata három hónap együttlét után véget ért, mert Taylor kényelmetlenül érezte magát új párja mellett. Tom a nyilvánosság előtt is fel akarta vállani Taylort – mondta egy, a párhoz közeli forrás a Daily Mailnek. 

Tom Hiddleston Taylorral együtt szerett volna megjelenni az Emmy-gálán, ám Taylor ezt nem akarta, számára ez kényelmetlen. A bennfentes információja szerint ez vezetett a szakításhoz. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.