Egyéb kategória

Egy édesanya őszinte vallomása, egy nem tipikus előtte-utána fotóval

Amikor a lányok az Instagramra előtte-utána képet posztolnak, az utána verzión sokkal fittebbek és vékonyabbak, és azért osztják meg ezeket a fotókat, hogy mindenki lássa, milyen tökéletes testet hoztak össze. Egy édesanya előtte-utána képének egészen más volt a célja.

vous - 2016.09.07.
Egy édesanya őszinte vallomása, egy nem tipikus előtte-utána fotóval

Laura, a kétgyermekes anyuka előtte-utána fotóján a bal oldali kép mutatja, milyen volt szülés előtt, a jobb oldali pedig a szülés utáni testét ábrázolja. Bármelyikünk megirigyelné a gyerekek előtti alakját. Lapos, feszes has, köldök a helyén, egy nagyon csinos nőt látunk az első fotón.

Objektum doboz

A bal oldali fotó pedig a mostani, teltebb alakját mutatja, striákkal, vastagabb combbal és pici pocakkal. A fotót azért osztotta meg, hogy elmesélje, mennyivel jobban érzi magát most, két gyerek után, pár kilóval nehezebben. 

„Nagyon büszke voltam a testemre, sokat edzettem és megvontam magamtól bizonyos ételeket. De tudjátok mit:

Hiába volt tökéletes a testem, nem voltam boldog!

És egészen biztosan egészséges sem” – írja Laura a bejegyzésében. Laura ma már azt mondja, szégyelli, hogy annyi mindent megtett a testéért, és egyáltalán nem zavarja a mostani formája.

anya

Az anyaság az új szingliség – üdv az Insta-mamik világában!

Olyan kisgyermekes anyukákkal beszélgetek, akik gyerekes életük minden pillanatát úgy osztják meg az Instagramon, ahogyan korábban a szingli létük életképeit. A szülés az új szingliség – kaptam a cikkhez az utasítást. És ahogy elkezdtem dolgozni az anyagon és elgondolkoztam a témán, rá kellett jönnöm: van benne valami.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

„Sokkal többet értem el ezzel a testtel, mint a régivel.

Annyira jókat ettem, nem vontam meg magamtól semmit, élveztem az életet. 

Az édesanya egy nagyon jó mondatával zárom a cikket, ami rámutat, hogy fogadjátok el magatok, és csak az számít, hogy jól érezzétek magatokat a bőrötökbe. 

A mostani testem ünnepeljétek, a MOSTANIT csodáljátok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.