Világ

Őrült teória vagy hatalmas felfedezés: Michael Jackson életben van?

Nem túlzás azt állítani, hogy Michael Jackson 2009-ben bekövetkezett halála az egész világot megrengette. Sok rajongó a mai napig képtelen feldolgozni a pop királyának halálát. Most egy nagyon érdekes teória kering a neten.

vous - 2016.09.04.
Őrült teória vagy hatalmas felfedezés: Michael Jackson életben van?

Michael Jackson életben van!

– állítja sok rajongó egy Instagram-képre alapozva. Michael Jackson lánya, Paris még májusban osztott meg egy szelfit, amelyen egy kocsiban ül, ám jól látható a hátsó ülés is. Rajongók szerint a hátsó ülés sötétjében nem más ül, mint Michael Jackson.

Objektum doboz

Nemrég felkerült egy videó a netre, ami ezt a teóriát bizonyítja. A kisvideó Believe címmel kezdődik, azaz Hinni. Talán a készítők ezzel utalnak arra, hogy a hit és a rajongás elvakíthatja az embert. A lényeg, hogy szerintük Michael Jackson van a képen, arca visszatükröződik a kocsi ablakából. 

Objektum doboz

Egyeseknek ez a videó döntő erejű bizonyíték, míg mások szerint csupán az ülés fejtámláját látják. Nos, a hit mindenkinek jár, bár szerintem a videón csupán az emberek szeretete és rajongása látszik, Michael Jackson nem. (Sajnos.)

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.