Egyéb kategória

Kulka János visszatért a Katona József Színházba!

Kulka János, aki sokáig súlyos állapotban volt, most visszatért a Katona József Színház színpadára. 

vous - 2016.09.02.
Kulka János visszatért a Katona József Színházba!

Ahogy arról beszámoltunk korábban, Kulka Jánosnak sztrókja volt áprilisban és az életmentő műtét után sokáig nem tudott a külvilággal kommunikálni. De később kiderült, hogy a színész szépen gyógyul és egyre jobban van. Sokáig az is kérdéses volt, hogy újra színpadra fog-e állni.

Most azonban biztató jelet láttunk a Katona József Színház Facebook-oldalán. Ugyan azt még nem tudjuk, mikor, mert a szeptemberi–októberi műsorok között nem található Kulka János neve, de valószínűleg újra színpadra áll majd. A képen felülről a harmadik sorban a színész is megtalálható, ezért reméljük, minél hamarabb láthatjuk a színdarabokban.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.