Egyéb kategória

Fotók, melyek bizonyítják, hogy létezik még gyöngédség a földön

Mivel az emberiség úgy döntött, hogy a föld az övé, a tengereivel és erdőivel együtt, úgy, ahogy van, a mi civilizációnk egyre csak fejlődik és terjeszkedik, ameddig négylábú barátainknak egyre kevesebb tér és lehetőség jut. Még jó, hogy létezik bizonyos emberekben egy olyanfajta gyöngédség az állatok felé, ami miatt nem bírják ki, hogy ne kedveskedjenek nekik időről időre. Vigyázat, elképesztően cuki képek következnek!  

vous - 2016.09.02.
Fotók, melyek bizonyítják, hogy létezik még gyöngédség a földön

Egy kanadai erdőben autóút készült – na meg egy mesebeli felüljáró az erdő lakóinak!

Forrás:
http://www.joelsartore.com/

Egy kanadai erdő közepére gyorsforgalmi utat építettek – de valaki azért az állatokra is gondolt! 

Kolibrietető, ami nem véletlenül ilyen színű! 

Forrás:
www.bluebirdlanding.com

A vöröses színárnyalat nem véletlenül pattant ki a készítők fejéből, ugyanis a kolibrikat vonzza. Így adnak egy kis extra ajándékot a madárkáknak az Egyesült Államok-beli Georgiában. 

Tekialagút Japánban 

Forrás:
http://www.japantimes.co.jp/

A Nyugati Japán Vasúttársaság építette ezt a kis alagutat a sínek alá, hogy a Japánban olyan gyakori kis vendégek, a teknőcök zavartalanul közlekedhessenek a sínek között.

Kész apartmantenger a madaraknak Londonban

Forrás:
/www.facebook.com/londonfieldworks/

Bruce Gilchristnek és Jo Joelsonnak köszönhetően már több londoni parkban is láthatunk miniatűr hoteleket madarak számára.

Egy alagút az állatoknak Finnországban, az autóút alatt

Forrás:
www.wilderutopia.com

Egy automata, ami csavargó állatokat etet 

Forrás:
http://36.media.tumblr.com

Egy török cég fejéből pattant ki az ötlet, hogy építsen egy automatát, ami ingyen ételt oszt olyan kóborló állatoknak, mint amilyen ez a képen látható kutyus. Jó, nem egészen igaz, hogy ingyen: 20 gramm állateledel ára egy műanyagflakon!

Leszállópálya madaraknak 

Forrás:
www.clinic212.com

Litvánia fővárosában, Vilniusban láthattok ilyen táblát. Erre a területre ember bizony nem teheti be a lábát, csak a madárkák!

Miniatűr zebra, süniknek 

Forrás:
http://www.clinic212.com

Egy környezetvédelmi projekt keretében festettek több erdei útra miniatűr zebrákat Litvániában, hogy a süniknek ne kelljen sietniük az átkeléssel. A mini zebrához pedig mini tábla dukál!

A kacsáknak is jár járda!

Forrás:
http://media.mnn.com

Egy Canal & River Trust nevű jótékonysági szervezet úgy döntött, gondoskodik a kacsák útvonaláról Anglia és Wales bizonyos területein. Bizony, a járdán kacsasziluettek jelzik, hová nem szabad lépnünk!

Pihenőállomás kutyáknak

Forrás:
www.ikea.de

Egy német IKEA négy kutyaparkolót alakított ki az áruház előtt, hogy ameddig a vásárlók bent szórakoztatják magukat, a kutyák odakint tegyék ugyanezt hűsítő vízzel és kutyaággyal. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.