Egyéb kategória

A TOMCSANYI és a Tisza cipő közös kollekciója: beleszerettünk a csempés tornacipőkbe

Az egyik legnépszerűbb és legjobb minőségű hazai cipőmárka, a Tisza cipő limitált kiadású lábbeliket dobott piacra. A TOMCSANYI közreműködésével meglepő dizájnba öltöztették a jól megszokott lábbeliket.

vous - 2016.09.01.
A TOMCSANYI és a Tisza cipő közös kollekciója: beleszerettünk a csempés tornacipőkbe

Vége van a nyárnak, itt az ideje, hogy beszerezzetek egy őszi lábbelit és ha még nem tudnátok, hogy milyet, akkor segítünk. Nézegessétek a Tisza cipő új kollekcióját, ami TOMCSANYI együttműködésével született meg. A dizájnban a modern divat és a kultúra találkozik, ami egyedi megjelenést kölcsönöz mindenkinek.

„Egy hagyományos, nagy múlttal rendelkező magyar márka és egy kortárs divatmárka, amely inspirációit a magyar posztszocialista időszakból meríti: ez a Tisza cipő és a TOMCSANYI. Mindkét brand olyan emlékeket idéz, amelyekre némi nosztalgiával tekintünk vissza: a menza csempéi, a tornaóra az egyentornacipőben vagy a szocreál betonépületek… Ugyanakkor mindkét márka modern formákkal, fazonokkal és merész, szokatlan színkombinációkkal teremti meg a legújabb trendeket."

– írja a Tisza cipő és a TOMCSANYI közös oldala, ahol a termék már előrendelhető. Szerezzetek be egyet ti is!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.