Egyéb kategória

Miley Cyrus óriási meglepetést okozott az idei VMA-gálán

Sokkot kaptunk! Miley Cyrus akkorát robbantott az idei MTV Video Music Awardson, hogy ott sem volt. Ennél nagyobb botrányt nem is okozhatott volna. 

vous - 2016.08.29.
Miley Cyrus óriási meglepetést okozott az idei VMA-gálán

Az van, hogy hoppon maradtunk. Nagyon vártuk, nagyon készültünk, de nem, valami otthon tartotta Miley Cyrust az idei VMA-gáláról. Nem jelent meg. WHAT?

miley cyrus

Miley Cyrusnak sokkolnia kell az idei VMA-gálán

Hihetetlen, hogy már megint VMA lesz. Évente rendezi meg az MTV a Video Music Awards-gálát, de olyan, mintha kéthavonta lenne. Nos, a 2016-os parti magyar idő szerint hétfő hajnalban lesz. Sztárok, díjak, ruhák, kánaán.

Nagyon várjuk a VMA-t, én különösen, hiszen kedvenc énekesnőm, Britney egy szupershow-val készül, és hátha a mostanában nem igazán tevékenykedő sztárok is megjelennek. Ilyen Miley Cyrus is, akiről az utóbbi időben nem igazán hallottunk. A cikket ide kattintva elolvashatjátok!

Már csak egy kérdés maradt. Mi fontosabb dolga volt Miley Cyrusnak, minthogy egy szál semmiben végigvonuljon a vörös szőnyegen? Instagram-oldala szerint semmi, tulajdonképpen ellógta, igazolatlanul hiányzott a gáláról.

Kutyázott

Objektum doboz

Viszont tisztában volt vele, hogy hol kellene lennie, hiszen ezt a képet posztolta a tavalyi VMA-ről

Objektum doboz

Nos, Miley, köszi a semmit, most már tényleg illene valami nagyon durvát alkotnod!

Itt viszont megnézhetitek az idei VMA legjobb ruháit!

Ajánlott cikkek