Egyéb kategória

Internetes sztár is beköltözik a Való Világ villába

Szombaton elrajtol a Való Világ powered by Big Brother és remélem, hogy hamarosan az internet kidob magából erre egy rövidítést, mert ezt kimondani minden alkalommal embert próbáló feladat lesz. Az, hogy ez a széria, a Való Világ 8, mitől is lesz „powered by Big Brother” holnap este kiderül, addig is nézzük, mit tudunk eddig a szereplőkről.

vous - 2016.08.26.
Internetes sztár is beköltözik a Való Világ villába

Szombat este 8 játékos foglalhatja el a Való Világ villáját, biztosan számíthatunk mámoros beköltöző partira, és persze látványos show-ra a csatornától. Ahogy már megírtuk nektek, az összefoglalókat Istenes Bence és Nádai Anikó vezeti majd, míg a háttérműsort, a Belevalót Aurélió és az RTL nagy visszatérője, Győzike kapta. Sőt, már az új villába is betekinthettetek.

Sokat eddig nem tudtunk meg az első beköltözőkről, viszont egy ismerős arc feltűnt a Fókusz műsorában. 

Mi van, negatív?

„Szökik a málna!” Így bizonyára már sokan kitaláltátok, az internetes híresség, Tiv Tivy, polgári nevén Deák Tivadar is beköltözik a villába. Tivy videói közel 1 milliós megtekintéssel bírnak a videomegosztón. A srác Angliában tanult, több videót is ott készített el. Dumái már-már legendává váltak a neten. Ha nem hallottatok még róla, megmutatom egy videóját!

Objektum doboz

A többi szereplőt a videó végén egy pillanatra felfedte az RTL Klub

Objektum doboz

Ajánlott cikkek