Egyéb kategória

Ada: „birkaszőrt szoktam pödörni” – kiteregették a titkaikat a sztárok

Szerda este a HOT! magazin 10. születésnapi partiján jártunk, ahol a sztárok igazán oldott hangulatban meséltek nekünk a kis titkaikról. Kifaggatuk őket, mi az, amit még soha nem mondtak el senkinek. 

vous - 2016.08.25.
Ada: „birkaszőrt szoktam pödörni” – kiteregették a titkaikat a sztárok

Hatalmas sztárbuliba csöppentünk fotósunkkal, Annával. A HOT! magazin születésnapi buliján jártunk, ahol a hazai sztárvilág színe-java önfeledten bulizott és ünnepelte a magazint, egymást és mindenkit maguk körül. Az őrült estéről fantasztikus kubai táncosok gondoskodtak, a levegő izzott, a mojito ütött, a sztárok pedig készségesen elárulták titkait. Miért is ne tették volna, hiszen egy bulvármagazin partiján jártunk, és azért, mert én nagyon kíváncsi voltam.

Árulj el magadról egy kis titkot!

– kértem a hazai sztárcsajokat, ők pedig meglepő őszinteséggel meséltek.

Janicsák Veca

A gyönyörű énekesnő állítása szerint rendkívül nyílt és szívesen beszél bármiről, éppen ezért nincsenek titkai. Azonban nem hagytam ennyiben a dolgot. Talán senki nem tudja róla, de ha nem reggelizik, akkor nagyon morcos lesz aznap. Már tudjuk, mivel lehet igazán kedveskedni Vecának.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Nyári Dia

A fiatal színésznő rendkívül laza és őszinte volt. Gyönyörű ruháján kívül már csak a titkaira voltam kíváncsi. Azon kívül, hogy rendmániás, elárulta, hogy bulik után, hullafáradtan is képes levinni a kutyusát sétálni, bár állítása szerint van, hogy a kutya vezeti őt, és nem fordítva.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Ada

Ha követitek Ada Instagramját, biztosan tudjátok, hogy imád főzni, ami egy teljesen átlagos hobbi. Amit nekem elárult, már kevésbé áltagos. Ada titokban

birkaszőrt pödör. 

Talán egy egészen új projektre készül?

Forrás:
Kerepeczki Anna

Dér Heni

Ezt tuti nem gondoltátok volna a tökéletes testű énekesnőről. Heni titka, hogy koncertjei után pizzát eszik. Ugye, ti is bevágtátok az „ószmájlit”? Heni persze hozzáteszi, hogy másnap duplán edz, de nem von meg magától semmilyen finom falatot. Azt vallja, mindent lehet enni, csak párosuljon hozzá sok sport.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Nagy Adri

A Sztárban Sztár idei évadának egyik versenyzője lesz Nagy Adri énekesnő és színésznő. Adri állítása szerint koffeinfüggő. Egyszer egy vizsgálat alkalmával annyira alacsony volt a vérnyomása, hogy azóta rászokott a feketére. 

Hogy Adri mellett kik szállnak versenybe a legsokoldalúbb sztár címért, ide kattintva kiderül!

Forrás:
Kerepeczki Anna

A kubai táncosoknak és a latin ritmusoknak köszönhetően a hírességek nem tudtak parancsolni a lábuknak, így nem tel el sok idő, beindult a buli

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!