Otthon

4 szín, amivel soha ne fessétek ki a lakásotok falait

A lakásfelújítás mindig nagy munka. Nem könnyű kiválasztani a megfelelő eszközöket, szakembereket és pláne, a színeket, ha festésre adnátok a fejeteket.

vous - 2022.01.06.
4 szín, amivel soha ne fessétek ki a lakásotok falait

Ismerek pár olyan embert, aki egyszerűen képtelen dönteni. Azt sem tudja, mit ebédeljen, vagy hogy melyik buliba menjen este, gondoljatok bele, mi történne akkor, ha olyan hosszú távú döntésekről lenne szó, mint a lakás falainak színe. Manapság rengeteg olyan színt lehet választani, amitől nemcsak a férfiak, de a nők is a falra másznak. Hogy egy kicsit megkönnyítsük a dolgotokat, elhoztam nektek azt a négy színt, amivel semmiképpen sem érdemes a falakat kifesteni. Ezeket egyébként egy amerikai lakberendezési cég, a Zillow Digs, válogatta ki, azt követően, hogy 50 ezer, a közelmúltban eladott otthon képét elemezték.

1. Piszkosfehér és tojáshéj

Ez a két szín az, ami a házat nem csupán lapossá, de „halottá” is teszi. Arról nem is beszélve, hogy a fehéren mindig minden piszok meglátszik. Még az a véletlenül kiöntött kávé is, igaz, csajok?

2. Sötétbarna

A sötétbarna szín úgy tűnik, hogy csak a hajunknak áll jól, hiszen a lakásunk falain inkább nyomasztó hatást érünk el vele. Aki nem akarja, hogy összepréseljék a falak, ne válassza ezt a színt – írja a Design Taxi.

3. Terrakotta

Érdekes módon a terrakotta az egyik legkevésbé kedvelt szín a világon, vagyis a lakásban tutibiztos, hogy nem túl jó választás.

Forrás:
www.pexels.com

4. Gránitszürke

A szürke igaz, hogy mostanság divatos, ám nem mindegyik árnyalata. A kedvünk is elmegy tőle, ha meglátjuk a falakon, úgyhogy le vele!

Ti melyik színnel nem festenétek soha ki az otthonotokat?

Ajánlott cikkek