Egyéb kategória

Megnyílt az első kortárs kiállítás kutyáknak

Csajok, el tudjátok képzelni, hogy a kutyátok csak körbejár egy teremben és képeket nézeget hihetetlen nagy nyugalomban? Ha nehéz is, próbáljátok meg magatok elé vetíteni ezt a jelenetet, ugyanis Londonban már kutyáknak szóló kiállításra is vihetik a gazdik az ebeket!

vous - 2016.08.24.
Megnyílt az első kortárs kiállítás kutyáknak

Dominic Wilcox szervezte meg az első kortárs rajz- és festménykiállítást kutyusoknak Londonban, olyan interaktív foglalkozásokkal vegyítve, amire az állatok felfigyelnek és élvezik is. A kutyusok nemcsak Wilcox, hanem más művészek festményeit is megszemlélhetik. A kreatív foglalkozások közül talán a „Dinnertime Dreams” elnevezésű tevékenység a legnépszerűbb a négylábúak körében, ami legtöbbjüket elragadtatja. Egy hatalmas etetőtálban rohangálhatnak a kiskedvencek, több száz labda között ugrálva.

A kortárs művészet már régóta nagyon fontos inspirációs forrás az emberek számára, de korábban nem használták arra a célra, hogy az állatok csodálatát vívják ki vele.

– mondja Wilcox.

Nézzétek meg ti magatok, hogyan érzik magukat a blökik a kiállításon!

Objektum doboz

Szóval most már láttuk, mi történik egy ilyen kiállításon, na de azt tudjátok, mi lesz, ha egy kutya, egy tengerimalac és egy dinnye összeáll?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.