Egyéb kategória

Így válasszatok frufrut az arcformátokhoz

Minden nő életében eljön a pillanat, amikor elgondolkozik azon, hogy frufrut csináltasson-e. A jó válasz erre a kérdésre természetesen az igen, de az már koránt sem mindegy, hogy milyen típusút vágattok magatoknak – ugyanis egy rossz frufru éveket vehet el az életetekből. Éppen ezért segítünk picit, és megmutatjuk, hogy melyik típusú frufru állna nektek legjobban az arcformátok alapján!

vous - 2016.08.23.
Így válasszatok frufrut az arcformátokhoz

1. Kerek archoz oldalfrufru

Az oldalfrufru talán az egyetlen olyan típus, amivel nem igazán lehet mellényúlni. A PureWow szerint talán mégis azoknak áll a legjobban, akiknek kerek arcuk van, hiszen az oldalfrufru egy része az arcunkba hullva lekeskenyíti azt. A magas homlokú lányoknak is különösen jól áll, szóval próbáljátok ki!

Objektum doboz

2. Kockaarchoz egyenes frufru

A kocka alakú arc egyik legfőbb jellemzője a kiálló, éles állcsont, amit szuperül tud lágyítani a szemöldököt takaró, egyenes frufru. Ha ezt választjátok, kérjétek meg a fodrászt, hogy a két oldalát hosszabban hagyva igazítsa az arcotokhoz!

Objektum doboz

3. Ovális archoz kettéválasztott

Habár az ovális arcú lányoknak szinte az összes frufrutípus jól áll, a középen kettéválasztott fürtök keretet adnak a tökéletesen szimmetrikus arcformákhoz. Ráadásul ha nem sikerül jól, két mozdulat őket oldalra csatolni!

Objektum doboz

4. Hosszúkás archoz hosszabb frufru

Ha az arcformátok hosszúkás, hagyjátok lenőni a frufrutokat, vagy vágassatok eleve hosszabbat, és horjátok két oldalra szétválasztva. Ezek a tincsek ugyanis felül keskenyíteni fogják az arcotokat, így kerekebb hatást fognak kölcsönözni.

Objektum doboz

Ha pedig kiváncsiak vagytok arra is, hogyan hódítsatok frufrutokkal hajvágás nélkül, katt ide!  

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.