Egyéb kategória

Egy plus-size divatblogger megható nyílt levele a menyasszonyokhoz

Egy londoni plus-size divatbloggernek, Callie Thrope-nak a napokban volt az esküvője. A gyönyörű pezsgőszínű ruhájában csak úgy ragyogott, látszott rajta, hogy ennél nem is lehetne boldogabb – úgy érezte, boldogságának titkát másokkal is meg kell osztania. Ezen okból egy olyan bátorító nyílt levelet írt, amit nemcsak minden menyasszonynak, de minden nőnek el kell olvasnia!

vous - 2016.08.22.
Egy plus-size divatblogger megható nyílt levele a menyasszonyokhoz

A blogger az esküvőn készült fotóit Instagramon osztotta meg – amik már önmagukban is gyönyörűek –, de a lényeg inkább a hozzá fűzött gondolatokban volt. Nektek is el kell olvasnotok!

Íme a levél:

„Amikor felvettem a menyasszonyi ruhámat, tudtam, hogy ez lesz az igazi. A ruha csipkéje gyengéden ragyogott… A pezsgőszín tökéletesen passzolt a sötétebb bőrömhöz, pontosan követte a csípőm és a testem vonalát. Varázslatos volt.

Objektum doboz

Sosem álmodoztam arról, hogy ilyen ruhát fogok viselni, azt gondoltam, sosem fogok férjhez menni addig, amíg nem vagyok vékony.

De ahogy öregszel, és körbeveszed magad a lehető legjobb emberekkel, rájössz, hogy akik igazán szeretnek, azoknak nem számít, hogy nézel ki. Dan minden méretben szeret engem, az esküvőnk napján, mikor beléptem a terembe, megfordult és könnyezett, úgy nézett rám, mint egy csodára. Szóval szeretnék egy dolgot elmondani minden menyasszonynak: nem számít, hogy molettek vagytok-e, vagy sem.

Objektum doboz

Ne érezd úgy, hogy változtatnod kell magadon vagy a méreteden, hogy boldog legyél az esküvőd napján, a párod úgy szeret téged, ahogy vagy.

Megérdemled a boldogságot, nem számít, hányas a ruhaméreted, hiszen te leszel a leggyönyörűbb a teremben, mert ragyogni fogsz a szerelemtől. A 'happy end' mindenkié, szóval kérlek, nagyon kérlek, engedd át magad a pillanatnak!”

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!