Egyéb kategória

Egy plus-size divatblogger megható nyílt levele a menyasszonyokhoz

Egy londoni plus-size divatbloggernek, Callie Thrope-nak a napokban volt az esküvője. A gyönyörű pezsgőszínű ruhájában csak úgy ragyogott, látszott rajta, hogy ennél nem is lehetne boldogabb – úgy érezte, boldogságának titkát másokkal is meg kell osztania. Ezen okból egy olyan bátorító nyílt levelet írt, amit nemcsak minden menyasszonynak, de minden nőnek el kell olvasnia!

vous - 2016.08.22.
Egy plus-size divatblogger megható nyílt levele a menyasszonyokhoz

A blogger az esküvőn készült fotóit Instagramon osztotta meg – amik már önmagukban is gyönyörűek –, de a lényeg inkább a hozzá fűzött gondolatokban volt. Nektek is el kell olvasnotok!

Íme a levél:

„Amikor felvettem a menyasszonyi ruhámat, tudtam, hogy ez lesz az igazi. A ruha csipkéje gyengéden ragyogott… A pezsgőszín tökéletesen passzolt a sötétebb bőrömhöz, pontosan követte a csípőm és a testem vonalát. Varázslatos volt.

Objektum doboz

Sosem álmodoztam arról, hogy ilyen ruhát fogok viselni, azt gondoltam, sosem fogok férjhez menni addig, amíg nem vagyok vékony.

De ahogy öregszel, és körbeveszed magad a lehető legjobb emberekkel, rájössz, hogy akik igazán szeretnek, azoknak nem számít, hogy nézel ki. Dan minden méretben szeret engem, az esküvőnk napján, mikor beléptem a terembe, megfordult és könnyezett, úgy nézett rám, mint egy csodára. Szóval szeretnék egy dolgot elmondani minden menyasszonynak: nem számít, hogy molettek vagytok-e, vagy sem.

Objektum doboz

Ne érezd úgy, hogy változtatnod kell magadon vagy a méreteden, hogy boldog legyél az esküvőd napján, a párod úgy szeret téged, ahogy vagy.

Megérdemled a boldogságot, nem számít, hányas a ruhaméreted, hiszen te leszel a leggyönyörűbb a teremben, mert ragyogni fogsz a szerelemtől. A 'happy end' mindenkié, szóval kérlek, nagyon kérlek, engedd át magad a pillanatnak!”

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.