Egyéb kategória

Ez történik, ha egy kutya, egy tengerimalac és egy dinnye összeállnak

Ha imádjátok az állatokat, és ha csak egy videót akartok megnézni ma, akkor ez legyen az! A kutya, a tengerimalac és a görögdinnye találkozása annyira cuki, hogy elolvadtok!

vous - 2016.08.11.
Ez történik, ha egy kutya, egy tengerimalac és egy dinnye összeállnak

Rengeteg cuki állatkáról írunk nektek időről időre, sőt már a ti édes házi kedvenceitekről is készítettünk egy összefoglalót! Most egy olyan rövid videót hoztunk nektek, aminek hatására tuti, hogy azonnal elszaladtok, és örökbe fogadtok egy kiskutyust vagy egy tengerimalacot!

Itthon ugyan kicsit lehűlt az idő, de azért voltak nagyon meleg napjaink is, sőt, reméljük, lesz is még igazi nyári hőmérséklet. Ha pedig melegetek van, biztosan ti is imádtok görögdinnyét falatozni, és ez így is van rendjén, mert tényleg hűsítő és frissítő nasi lehet egy forró napon! A videóban szereplő kutyuk és tengerimalac is egyetértenek veletek, olyannyira, hogy mivel melegük volt, úgy gondolták, elfalatoznak egy dinnyeszeletet, ráadásul közösen! 

Igazi jó barátok lehetnek, ha az ételen is osztoznak, és nézzétek, mennyire cukik, ahogy osztoznak a fincsi gyümölcsön, mint két testvér!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.