Egyéb kategória

Ez történik, ha egy kutya, egy tengerimalac és egy dinnye összeállnak

Ha imádjátok az állatokat, és ha csak egy videót akartok megnézni ma, akkor ez legyen az! A kutya, a tengerimalac és a görögdinnye találkozása annyira cuki, hogy elolvadtok!

vous - 2016.08.11.
Ez történik, ha egy kutya, egy tengerimalac és egy dinnye összeállnak

Rengeteg cuki állatkáról írunk nektek időről időre, sőt már a ti édes házi kedvenceitekről is készítettünk egy összefoglalót! Most egy olyan rövid videót hoztunk nektek, aminek hatására tuti, hogy azonnal elszaladtok, és örökbe fogadtok egy kiskutyust vagy egy tengerimalacot!

Itthon ugyan kicsit lehűlt az idő, de azért voltak nagyon meleg napjaink is, sőt, reméljük, lesz is még igazi nyári hőmérséklet. Ha pedig melegetek van, biztosan ti is imádtok görögdinnyét falatozni, és ez így is van rendjén, mert tényleg hűsítő és frissítő nasi lehet egy forró napon! A videóban szereplő kutyuk és tengerimalac is egyetértenek veletek, olyannyira, hogy mivel melegük volt, úgy gondolták, elfalatoznak egy dinnyeszeletet, ráadásul közösen! 

Igazi jó barátok lehetnek, ha az ételen is osztoznak, és nézzétek, mennyire cukik, ahogy osztoznak a fincsi gyümölcsön, mint két testvér!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!