Egyéb kategória

Juj! Nők vallottak a legkínosabb menzeszes élményeikről

Ha már menstruáltatok, akkor az is biztos, hogy van egy kínos sztoritok – feltehetőleg egy kis vérrel, elázott alsóneművel és kínos pillanatokkal fűszerezve. Pár bevállalósabb nő most fogta magát, és videó formájában mesélte el ezeket a történeteket, amiket a szívünk mélyén mindannyian átérzünk!

vous - 2016.08.03.
Juj! Nők vallottak a legkínosabb menzeszes élményeikről

Akár tudatosan, akár nem, a legviccesebb menstruációs sztorikat megőrizzük, hogy egyszer majd elsuttoghassuk a legjobb barátnőnknek egy kis bor és süti társaságában, hogy utána jót nevethessünk életünk legkínosabb pillanatain. Mindenkinek van a tarsolyában egy ilyen történet, aki valaha már menstruált, és mivel mindenki élt már át kínos pillanatokat a menzesze idején, szeretjük nyugtázni, hogy mások is ugyanúgy küzdenek azokkal a bizonyos piros betűs napokkal.

Néhány bevállalós nő a BuzzFeed csapatától azonban úgy döntött, nemcsak közeli barátokkal, hanem az egész világgal megosztják ezeket a vicces történeteket, méghozzá egy videó formájában, melyben egyébként tanácsokkal is ellátják mindazokat, akik épp a ciklusukon mennek keresztül.

Objektum doboz

A csajok először a tamponhasználattal kapcsolatos élményeiket vitatták meg: 

 Amikor először megjött a menstruációm, éppen úszótáborban voltam, és nem nagyon tudtam rájönni, hogyan működik a tampon, vagy az is lehet, hogy csak nem találtam meg a megfelelő szöget. Naponta háromszor úsztunk, és hát, képzelhetitek: minden egyes alkalom után rohantam a mosdóba!

Aztán le kellett írniuk a legrosszabb élményüket, mindössze három szóban 

Hát igen, ezek között a szavak között szerepelt a „véres”, a „közterület”, a „szivárgás”, a „barátok”, a „munkahely” és az „irodai szék”. Azt hiszem, mindannyiunk nevében mondom: el tudjuk képzelni.

Megosztották velünk, hogy mit szednek a hasgörcsökre  

Ez a kérdés megosztotta a videóban szereplő csajokat. Volt, aki egy koffein tartalmú gyógyszert emlegetett, volt, aki a meleg zuhanyban bízik, de amiben mindannyian egyetértettek: ha igazán görcsöl a hasatok, a doktor a legjobb megoldás!

Végül pedig elárulták, mit tesznek, hogy ne legyen véres az ágyneműjük   

 A válaszuk: nagyon reménykednek. Habár néhányan azt hallották, hogy menstruációs bugyi viselésével az ilyen balesetek könnyen megelőzhetőek, nem ismernek olyan módszert, amivel garantáltan ki lehetne iktatni a reggeli katasztrófát.

Egy dolog azért biztos: az ilyen élmények összetartanak bennünket, nőket! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.