Egyéb kategória

Amit mindig is tudni akartatok: így készül a rúzs

Talán nem is kell mondanom, hogy minden lányban ott a kíváncsiság, vajon hogyan készülnek kedvenc sminkcuccai? Nem kell sokat találgatni, megmutatom nektek, hogy készítik a rúzsokat.

vous - 2016.07.30.
Amit mindig is tudni akartatok: így készül a rúzs

Ha ti is szívesen időztök a tudományos tévécsatornákon, emellett igazi csajok vagytok, és éltek-haltok a sminkekért, akkor most dőljetek háta, ugyanis megmutatom, hogyan készül a rúzs. Ha azt gondolnátok, hogy annyira bonyolult a sminkészítés folyamata, hogy például Kylie Jenner képtelen lenne elkészíteni, akkor nagyon tévedtek. A celebcsaj egy Insta-videót osztott meg, ahogyan névre szóló köpenyében, milliókat érő órájában és full sminkben saját szemhéjpúderjét készíti egy gyárban. Készíti…

Nagy a gyanúm, hogy csupán a kétperces kisfilm miatt vette fel a gyári munkás formát, mindenesetre érdekes folyamatot mutat be. 

Objektum doboz

Takács Nóra

Ragyogó és egyben dögös smink nem csak nyárra! – NORIE-videó

Idejét sem tudom, mikor sminkeltünk utoljára „együtt”, így Éva témájú napunkon arra gondoltam, készítsünk egy ízig-vérig dögös, nagybetűs NŐ sminket! Ráadásul nemcsak nyáron, de ősszel is hasznát vehetitek majd a tippjeimnek! Készen álltok?

Takács Nóra ragyogó és dögös sminkjét ide kattinva megnézhetitek!

Azonban az igazi varázslat most következik! Ebben a videóban teljes egészében megnézhetitek, hogyan készülnek kedvenc rúzsaink!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek