Egyéb kategória

A világ megérett a pusztulásra: szexjátékokká változtak a pokémonok

Amikor már azt hittük, hogy nem tudnak újabb hírrel meghökkenteni minket, hirtelen szembejöttek velünk a pokémonos szexjátékok. Egy kérdésünk van: MIÉRT?

vous - 2016.07.29.
A világ megérett a pusztulásra: szexjátékokká változtak a pokémonok

Úgy tűnik, hogy a pokémon-mánia nem hagy alább. A Pokemon GO játék elindításával az egész világ a feje tetejére állt: már korábban beszámoltunk Pikachu sminkről, de parfümről is. Sőt, nemrég kijött a Pokemon GBudapest-térképe is. Ezúttal viszont egy teljesen érthetetlen dologba futottam bele, a pokémonos szexjátékokba.

Bizony, jól olvastátok, a Design Taxi oldala szerint a Pokémon és a Geeky Sex Toys egyezséget kötött egymással és közösen megalkották a pokémonos szexjátékokat. A kínálat négy különböző „örömforrást” tartalmaz, melyek mind egyedi tervezésűek, amik Pikachu, Charmander, Squirtle és Bulbasaur dizájnját kapták meg. 

Nem tudjuk, mit gondoljunk, úgyhogy inkább titeket kérdezünk…

Forrás:
www.facebook.com/geekys3xtoys/

Ebben az esetben nem erőltetnénk, hogy „Szerezd meg hát mind!” 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.