Test

Hosszú Katinka túl van az első riói edzésén

Hosszú Katinka már be is csekkolt Rióból: megérkeztek az olimpia helyszínére, sőt, már megvolt az első edzés is!

vous - 2016.07.29.
Hosszú Katinka túl van az első riói edzésén

Hoszú Katinka és férje, Shane Tusup tegnap indultak Rióba a magyar csapattal. Bár pont az indulásuk előtt robbant a hír, hogy veszélyes, az egészségre ártalmas összetevőket tartalmaz az öböl vize, ahol többek között az úszók is versenyeznek majd, úgy tűnik, eddig minden rendben van velük.

Katinka nagy reményekkel vág neki az idei olimpiának, amiről sajtótájékoztatóján is beszélt. Az indulás előtti utolsó fotón is széles mosollyal, elszántan pózolnak férjével, aki egyben edzője is. 

Objektum doboz

Miután megérkezett, az álltólag lakhatatlan szállásról nem posztolt az úszónő, de az első edzésén túl van és ezt meg is osztotta a követőivel. A képhez azt írta, hogy eddig minden szuper. 

Objektum doboz

Sok sikert kívánunk a magyar sportolóknak!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!