Egyéb kategória

Itt a csajos grillpartik legmenőbb kiegészítője: a virágos jégkocka

Sok szuper és ínycsiklandó partikiegészítőről számoltunk már be nektek a nyáron, most pedig ismét egy újabb csajos kelléket hoztunk el nektek. Elöljáróban annyit elárulunk, hogy ismét a jeges felfrissüléshez van köze a dolognak...

vous - 2016.07.28.
Itt a csajos grillpartik legmenőbb kiegészítője: a virágos jégkocka

Nem gondoltuk volna, hogy jön még kreatívabb jégkockatrend (igen, már ilyen is van) a dinnye- és a pezsgő jégkocka után, de mégis! Ígérjétek meg, hogy a legközelebbi csajos kerti partinak alapvető kelléke lesz a virágos jégkocka! Igen, jól olvassátok, ilyen furcsaságra találtunk rá a Bustle oldalán.

dinnye

A nyár legédesebb hűsítője: a dinnyejégkocka

Ha azt mondom, nyár, akkor biztosan eszetekbe jut a hőség, a napsütés, a fagyi, a nyaralás, na és persze a görögdinnye is. Az egyik kedvenc gyümölcsömről van szó, így már nagyon várom, hogy igazán finom dinnyét ehessek, de valószínűleg nem vagyok ezzel egyedül.

A teljes cikkért katt!

Ha ilyen csodával akarjátok várni a barátnőtöket, csupán pár dologra lesz szükségetek: jégkockatartóra és virágszirmokra. (Na meg persze vízre és egy fagyasztóra.) Nem kell nagy zseninek lenni, hogy megfejtsük, hogyan készül. Szimplán dobjátok bele a szirmokat a vízzel telt tartókába, és fagyasszátok le! Ezután kedvetekre dekorálhattok.

Objektum doboz

Annyi biztos, hogy én a helyetekben üdítőbe nem helyezném, mert egyszer csak azt venném észre, hogy virágok úszkálnak a limonádémban. De ha gondoljátok, próbáljátok ki az ehető virágokat, vagy tényleg csak dekorálásra használjátok az újdonsült jégkockákat!

Ajánlott cikkek