Egyéb kategória

Tudjuk, mitől lesz sok lájk az Insta-képeitek alatt

Mit szólnátok, ha azt mondanám, hogy tudjuk a biztos módszert arra, hogy rengeteg lájkot (szívet) gyűjtsetek az Instagramon? Nos, ez nem költői kérdés volt, ez lehetséges.

vous - 2016.07.27.
Tudjuk, mitől lesz sok lájk az Insta-képeitek alatt

Bosszankodtok, hogy „meginstáztok” egy jó képet, de csak pár lájk érkezik rá? A bosszankodásnak vége, ugyanis egy weboldal megmondja a tutit. Kategóriánként feldobja nektek a legnépszerűbb Insta-hashtageket, amiket ha a kép alá írtok, garantált a sok lájk vagy szív. 

Ujjongás!

Objektum doboz

Az egyetlen probléma a dologgal az, hogy meg kell barátkozni azzal, hogy sok hashtag fog sorakozni az Insta-képetek alatt. De hát kit zavar ez plusz 10 lájkért cserébe? Az oldal neve Tag for Likes, és ide kattintva tudjátok elérni

Próbáljátok ki, és írjátok meg, mennyire jött be!

Címkék: #Instagram #kép #lájk
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.