Egyéb kategória

Döbbenetes átalakulás: Pikachuvá sminkelte magát egy nő

Azt hiszem, kijelenthetjük: a Pokemon Go teljesen megőrjíti az embereket. Most egy fiatal nőn ámul az internet, aki Pikachuvá sminkelte magát.

vous - 2016.07.26.
Döbbenetes átalakulás: Pikachuvá sminkelte magát egy nő

A Pokémonok mostanában híresebbek, mint maga Kim Kardashian, ami elég nagy szó. A Pokemon Go ugyanis szépen lassan megfertőzi az egész világot, és ha ez még nem lenne elég, már pokémonos óvszer, sőt parfüm is létezik. Ezúttal pedig egy sminkes, Christina Cagle vette kezébe az irányítást, hisz a legnépszerűbb Pokémonná, Pikachuvá sminkelte ki magát, mindössze 6 perc alatt – olvashatjuk a Design Taxi oldalán. Szerintem egy kicsit ijesztő, de egyben zseniális az, ahogy átalakul.

Az elképesztő videót itt találjátok:

Objektum doboz

 Nektek hogy tetszik, belebújnátok Pikachu bőrébe egy napra?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!