Egyéb kategória

Újabb kihívás: 100 réteg önbarnítót kent magára egy nő

Eszetekbe jutott már kifogyasztani egy egész flakon önbarnítót? Ennek a lánynak igen! Ha kíváncsiak vagytok a végeredményre, akkor ebben a videóban megnézhetitek, mi történik akkor, ha valaki 100 réteg önbarnítót ken magára.

vous - 2016.07.26.
Újabb kihívás: 100 réteg önbarnítót kent magára egy nő

Úgy tűnik, hatalmas lavinát indított el az első „100 réteg kihívásos videó” a körömlakkozásról. Később ugyanis kedvet kaptak, hogy alapozóval és rúzzsal is elkészítsék a 100 réteges videót, most pedig az önbarnító a soros.

Egy biztos: miután Stephanie végzett a rétegek felvitelével, biztosan nem lesz szüksége a nap barnító erejére, hiszen olyan csoki lett, mintha egész nyáron a tengerparton napozott volna. Mi azért szívesebben lógatjuk a lábunkat a vízparton, mint fogyasztunk ki egyszerre egy egész flakon önbarnítót.

De nézzétek meg a saját szemetekkel, hogy kerül a bőrre 100 réteg önbarnító:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.