Egyéb kategória

A 6 legfurcsább étterem a világon, amit bármikor kipróbálnánk

Az ember mindig tud különlegesebbnél különlegesebb ételek és éttermek között válogatni, hiszen már Budapesten is olyan gasztroélet van, hogy nincs olyan enni szerető ember, aki ne dorombolna elégedetten egy-egy vacsora után. Igen ám, de mi van, ha egy kicsit furább dolgokra vágyik az éhező?

vous - 2016.07.23.
A 6 legfurcsább étterem a világon, amit bármikor kipróbálnánk

Nos, választék akkor is van, bár kicsit messzebb kell hozzá menni, de a nagyvilág attól olyan nagy, hogy békében elférnek benne a bizarrabbnál bizarrabb dolgok is, anélkül, hogy zavarnák egymást. A bizarr dolgokra pedig igény mindig volt, van, lesz, de lássuk csak, mi az, ami kiverheti a biztosítékot a gasztrovilág követőiben.

Kayabukiya Tavern, Japán 

Ebben az étteremben szó szerint meg kell küzdenetek a vacsoráért, mert az éttermet ellepik a majmok, akik cukik, szórakoztatóak, és folyton elvonják a figyelmeteket. Az mondjuk más kérdés, hogy így hogyan értek a vacsorátok végére, bár a környékbeliek biztos imádják, és a kínaiak is elzarándokolnak ide, ha már a Majom éve van.

Objektum doboz

Tenger alatti étterem a Maldív-szigeteken

A tenger fenekén, csodás panoráma mellett élvezni a finom falatokat biztos, hogy nagyon király! Bár én kicsit cidriznék, hogy rám szakad az egész.

Objektum doboz

Ninja.étterem New Yorkban 

Ninja-fanoknak kötelező hely, ha az amerikai városban járnak. Ninják szolgálnak fel, és nem lacafacáznak, ha látványkonyháról van szó: égjen, aminek égnie kell!

Objektum doboz

Cene Galeotte, a börtöntöltelékek étterme 

Olaszországban egy börtön épületét használták fel nonprofit célból étteremnek. Egykori rabok a pincérek, séfek, szakácsok, és hát csak műanyag késsel, villával ehettek, de nekem tetszik a kezdeményezés.

Objektum doboz

Disaster kávézó, némi spanyol izgalommal 

Jó a kávéjuk állítólag, de kalkuláljátok bele az élvezetek mellé a random mesterséges földrengéseket is, nehogy az öletekben kössön ki minden finomság. Én tényleg nem értem, ez miért olyan jó ötlet, ki akarja ezt kipróbálni, és MIÉRT? Ennyi erővel ez alapján az infografika alapján én is elkészítem otthon a saját kapucsínómat, és az ölembe öntöm. Vagy nem.

Objektum doboz

Modern WC-étterem Tajvanban – a név kötelez

A legbizarrabbak legbizarrabbika ez a tajvani étterem, ahol mindent vécékagylóból ehettek. OMG. Nem találok szavakat.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek