Egyéb kategória

A Pokémon-mánia nem ismer határokat: megérkezett a Pikachu illatú parfüm!

A Pokémon Go őrület tovább tombol, annyira, hogy ismét elkezdtek ereklyéket árulni. A játékgyártók pokelabdákat és plüssállatkákat dobnak piacra, de a Pikachu illatú parfüm is megjelent már.

vous - 2016.07.22.
A Pokémon-mánia nem ismer határokat: megérkezett a Pikachu illatú parfüm!

Csak nemrég robbant be a köztudatba a Pokémon Go, de máris emberek ezreinek változtatta meg az életét. Sőt, talán rátok is igaz, hogy azóta nem telik el úgy nap, hogy ne lenne nálatok a telefonotok, hogy észrevegyétek, ha a közeletekben ólálkodik egy pokémon. A játék annyira elvakította a lényekre vadászókat, hogy arra sem figyelnek oda, hogy fény derülhet a hűtlenségükre, vagy aknamezőre léphetnek.

A legtöbb pokémonos tárgyatokat már biztosan leporoltátok ti is. De ha valami újdonságot is szeretnétek, akkor próbáljátok ki a Pikachu illatú parfümöt! És hogy milyen illata van a kis lénynek? Narancs, pézsma és vaníllia aromákat fedezhettek fel a parfümötökben, ha ezt választjátok. Habár Magyarországon még nem kapható, szerintünk gyorsan ideér ez is, mint ahogy a játék is.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!