Egyéb kategória

Nem semmi! Michelle Obama nemcsak jó fej, de Beyoncét is énekel

Azt már tudtuk a first ladyről, hogy nyitott és nagyon kedves, de énekelni még nem igazán hallottuk. Eddig!

vous - 2016.07.20.
Nem semmi! Michelle Obama nemcsak jó fej, de Beyoncét is énekel

James Corden, a Carpool Karaoke című műsor házigazdája eddig már többször bizonyította jófejségét, amikor olyan sztárokkal kocsikázott együtt műsorában, mint Gwen Stefani, Sia, Justin Bieber vagy Jennifer Lopez.

Objektum doboz

Nemrég még annak drukkoltunk, hogy nehogy elájuljon az izgalomtól, amikor Selena Gomezzel egy hullámvasúton karaokézott, most azonban mindenki nagy meglepetésére egy olyan hölgy volt a vendége, akit tényleg az egész világ ismer: Michelle Obama.

michelle obama

Forrás:
YouTube

A first lady a legnagyobb lazasággal ült be a sofőr mellé, aki természetesen a Fehér Házig autózott, hogy felvehesse utasát. Barack Obama felesége szinte nem is hagyta szóhoz jutni Jamest, mivel rögtön tisztázta, hogy ő amint beül egy autóba, beköti a biztonsági övet, mert a biztonság „szexi”!

Bár a teljes adást csak ma láthatjuk, de az előzetes kisfilmből kiderül, hogy a first lady igen ritkán tud zenét hallgatni az autóban, pedig nagyon szereti. Utoljára akkor kapcsolhatott rádiót, amikor hónapokkal ezelőtt a lányát, Maliát tanította vezetni.

Ebből is láthatjuk, hogy nem könnyű ilyen híresnek, pláne az amerikai elnök feleségének lenni, egy vidám, energikus és jó fej nőt ismerhetünk meg abban a pár percben, amíg James Corden vendége az autójában. És nem mellesleg Beyoncé dalát karaokézza!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!