Egyéb kategória

Nem semmi! Michelle Obama nemcsak jó fej, de Beyoncét is énekel

Azt már tudtuk a first ladyről, hogy nyitott és nagyon kedves, de énekelni még nem igazán hallottuk. Eddig!

vous - 2016.07.20.
Nem semmi! Michelle Obama nemcsak jó fej, de Beyoncét is énekel

James Corden, a Carpool Karaoke című műsor házigazdája eddig már többször bizonyította jófejségét, amikor olyan sztárokkal kocsikázott együtt műsorában, mint Gwen Stefani, Sia, Justin Bieber vagy Jennifer Lopez.

Objektum doboz

Nemrég még annak drukkoltunk, hogy nehogy elájuljon az izgalomtól, amikor Selena Gomezzel egy hullámvasúton karaokézott, most azonban mindenki nagy meglepetésére egy olyan hölgy volt a vendége, akit tényleg az egész világ ismer: Michelle Obama.

michelle obama

Forrás:
YouTube

A first lady a legnagyobb lazasággal ült be a sofőr mellé, aki természetesen a Fehér Házig autózott, hogy felvehesse utasát. Barack Obama felesége szinte nem is hagyta szóhoz jutni Jamest, mivel rögtön tisztázta, hogy ő amint beül egy autóba, beköti a biztonsági övet, mert a biztonság „szexi”!

Bár a teljes adást csak ma láthatjuk, de az előzetes kisfilmből kiderül, hogy a first lady igen ritkán tud zenét hallgatni az autóban, pedig nagyon szereti. Utoljára akkor kapcsolhatott rádiót, amikor hónapokkal ezelőtt a lányát, Maliát tanította vezetni.

Ebből is láthatjuk, hogy nem könnyű ilyen híresnek, pláne az amerikai elnök feleségének lenni, egy vidám, energikus és jó fej nőt ismerhetünk meg abban a pár percben, amíg James Corden vendége az autójában. És nem mellesleg Beyoncé dalát karaokézza!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.