Egyéb kategória

Így fogtok kinézni, ha 100 réteg alapozót kentek az arcotokra

Amikor megláttam, azt hittem, eldobom az agyam: nézzétek meg, hogy néz ki egy lány, miután 100 réteg alapozót kent az arcára!

vous - 2016.07.18.
Így fogtok kinézni, ha 100 réteg alapozót kentek az arcotokra

Emlékeztek még arra, amikor egy szépségblogger több mint 100 réteg körömlakkot vitt fel a körmére? Én azóta sem tudom kiverni a fejemből a látványt, és most képzeljétek el ugyanezt az alapozóval. Bizony, Jeely, a YouTube egyik híres szépségguruja bevállalta! Bár az még mindig rejtély, hogy miért?!

Közel 3 órás procedúra alatt, egy beauty blender és egy hajszárító segítségével végezte el a műveletet, a látvány pedig egyszerűen sokkoló. Szokták mondani, hogy az alapozó ne legyen maszk hatású, hát ez az lett! Arról nem is beszélve, mekkora küzdelem volt mind a 100 réteget lemosni – olvshatjuk a Huffington Poston.

Íme, a videó:

Objektum doboz

Szerintünk nagyon durva, ti mit szóltok hozzá?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.