Egyéb kategória

Így fogtok kinézni, ha 100 réteg alapozót kentek az arcotokra

Amikor megláttam, azt hittem, eldobom az agyam: nézzétek meg, hogy néz ki egy lány, miután 100 réteg alapozót kent az arcára!

vous - 2016.07.18.
Így fogtok kinézni, ha 100 réteg alapozót kentek az arcotokra

Emlékeztek még arra, amikor egy szépségblogger több mint 100 réteg körömlakkot vitt fel a körmére? Én azóta sem tudom kiverni a fejemből a látványt, és most képzeljétek el ugyanezt az alapozóval. Bizony, Jeely, a YouTube egyik híres szépségguruja bevállalta! Bár az még mindig rejtély, hogy miért?!

Közel 3 órás procedúra alatt, egy beauty blender és egy hajszárító segítségével végezte el a műveletet, a látvány pedig egyszerűen sokkoló. Szokták mondani, hogy az alapozó ne legyen maszk hatású, hát ez az lett! Arról nem is beszélve, mekkora küzdelem volt mind a 100 réteget lemosni – olvshatjuk a Huffington Poston.

Íme, a videó:

Objektum doboz

Szerintünk nagyon durva, ti mit szóltok hozzá?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.