Egyéb kategória

VOUS-videó: hogyan kell helyesen kiejteni az Eb-n szereplő focisták neveit?

Ismét bevállaltuk! Mivel Eb-lázban égünk, és sokszor voltak félreértések a szerkesztőségben egy-egy focista nevének kiejtését illetően, úgy gondoltuk, ideje tisztázni, hogyan ejtjük helyesen az Eb-n szereplő focisták neveit.

vous - 2016.07.07.
VOUS-videó: hogyan kell helyesen kiejteni az Eb-n szereplő focisták neveit?

Elöljáróban annyit, nem igazán sikerült. Sőt még a magyar válogatott játékosainak nevébe is beleakadt a nyelvünk. A nagy bizonyítási vágy hevében pedig a kedvenceink nevét is röhejes akcentussal mondtuk ki. 

miu miu

VOUS-videó: hogyan kell kiejteni helyesen a következő divatmárkák és -tervezők nevét?

Egy VOUS-lány képben van minden tekintetben. Legalábbis ezt gondoltuk. Híres divatmárkák és -tervezők neveit próbáltuk kimondani kisebb-nagyobb sikerrel. Hittük, hogy profin és kellő eleganciával sikerül kiejteni őket, nem foghatnak ki rajtunk. Hát kifogtak. Ide kattintva megnézhetitek, mennyire nem sikerült kiejteni a divatmárkák neveit.

Hittük, hogy így az Eb vége fele közeledve már nem foghatnak ki rajtunk a legkacifántosabb nevek sem, de elbuktunk.

Nos, nincs mit szépíteni: sok góllal kikaptunk a focistáktól. 

Objektum doboz

Hogyan ejtjük helyesen?

A videót megmutattuk Daninak is, aki néhány elnéző mosoly között megmutatta, hogyan kell kiejteni helyesen a focisták nevét.

Objektum doboz

És ha már itt tartunk…

Forrás:
Karácsonyi Panka
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!