Egyéb kategória

Elhunyt Superman szerelme, Noel Neill

A világ talán csak Lois Lane néven ismerte a minnesotai színésznőt, aki 95 éves korában hunyt el, július 3-án. 

vous - 2016.07.05.
Elhunyt Superman szerelme,  Noel Neill

A színésznő menedzsere a Facebookon jelentette be a fájdalmas hírt, miszerint Noel Neill egy hosszú betegség után Arizonában örök nyugalomra tért. 

Forrás:
AFPForum

Noel 1948-ban tűnt fel először a mozivásznon Lois Lane szerepében, amikor a Superman című filmben a főhős szerelmét alakította. Ezután a Superman kalandjai című sorozatban folytatta Lane alakítását az 1950-es években. A Superman mellett olyan híres alkotásokban tűnt fel, mint a The Cisco Kid, A magányos lovas és a Szőkék előnyben.

Forrás:
AFPForum

Menedzsere a közösségi oldalon egy hosszú bejegyzésben emlékezett meg a színésznőről, akivel a munkatársi kapcsolaton kívül igaz barátságban volt.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.